首页
登录
职称英语
Although French, German, American and British pioneers have all been credite
Although French, German, American and British pioneers have all been credite
游客
2024-08-08
55
管理
问题
Although French, German, American and British pioneers have all been credited with the invention of cinema, the British and the Germans played a relatively small role in its worldwide exploitation. It was above all the French, followed closely by the Americans, who were the most passionate exporters of the new invention, helping to start cinema in China, Japan, Latin America and Russia. In terms of artistic development it was again the French and the Americans who took the lead, though in the years before the First World War, Italy, Denmark and Russia also played a part.
In the end it was the United States that was to become, and remain, the largest single market for films. By protecting their own market and pursuing a vigorous export policy, the Americans achieved a dominant position on the world market by the start of the First World War. The centre of film-making had moved westwards, to Hollywood, and it was films from these new Hollywood studios that flooded onto the world’s film markets in the years after the First World War, and have done so ever since. Faced with total Hollywood domination, few film industries proved competitive. The Italian industry, which had pioneered the feature film with spectacular films like Quo Vadis? (1913) and Cabiria (1914), almost collapsed. In Scandinavia, the Swedish cinema had a brief period of glory, notably with powerful epic films and comedies. Even the French cinema found itself in a difficult position. In Europe, only Germany proved industrially capable, while in the new Soviet Union and in Japan, the development of the cinema took place in conditions of commercial isolation.
Hollywood took the lead artistically as well as industrially. Hollywood films appealed because they had better-constructed narratives, their special effects were more impressive, and the star system added a new dimension to screen acting. If Hollywood did not have enough of its own resources, it had a great deal of money to buy up artists and technical innovations from Europe to ensure its continued dominance over present or future competition.
From early cinema, it was only American slapstick comedy that successfully developed in both short and feature format. However, during this "Silent Film" era, animation, comedy, serials and dramatic features continued to thrive, along with factual films or documentaries, which acquired an increasing distinctiveness as the period progressed. It was also at this time that the avant-garde film first achieved commercial success, this time thanks almost exclusively to the French and the occasional German film.
Of the countries which developed and maintained distinctive national cinemas in the silent period, the most important were France, Germany and the Soviet Union. Of these, the French displayed the most continuity, in spite of the war and post-war economic uncertainties. The German cinema, relatively insignificant in the pre-war years, exploded on to the world scene after 1919. Yet even they were both overshadowed by the Soviets after the 1917 Revolution. They turned their back on the past, leaving the style of the pre-war Russian cinema to the Emigres who fled westwards to escape the Revolution.
The other countries whose cinemas changed dramatically are: Britain, which had an interesting but undistinguished history in the silent period; Italy, which had a brief moment of international fame just before the war; the Scandinavian countries, particularly Denmark, which played a role in the development of silent cinema quite out of proportion to their small population ; and Japan, where a cinema developed based primarily on traditional theatrical and, to a lesser extent, other art forms and only gradually adapted to western influence. [br] Hollywood can dominate over present or future competition because ______.
选项
答案
it has a great deal of money
解析
(文章第三段最后一句话提到If Hollywood…it had a great deal of money to buy up…to ensure its continued dominance over present or future competition.)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3711325.html
相关试题推荐
Althoughlivingoffcampus,Ericsillmisseshisfloormatesoncampus.A、TrueB、F
Althoughhehasnoeducation,heisoneofthe________businessmeninthecompan
The__________BritishtheoreticalphysicistStephenHawkingoncesaidinaninter
Whataretheresearchresultsreportedinthenews?[originaltext]Americanscien
TheBritishParliamenthasallpowersexcepttherightto______.A、controltaxat
WhatAmericanhashadthelargestfamily?GeorgeWashington(乔治·华盛顿是"fatheroft
WhichofthefollowingisthemostfamousworkoftheAmericannovelistF.Scott
Americancigarettesalesareexpectedtodecreaseby______bytheendofthede
WhenisBBC’sOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
WhenisBBC’sOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
随机试题
Theannouncement______(由于恶劣天气所有航班均已取消)greatlydistressedthewaitingpassenge
NoonepersonhasdonemoretoshapemodernsexualvaluesinAmericaandther
我以为世间最可宝贵的就是“今”,最易丧失的也是“今”。因为它最容易丧失,所以更觉得它宝贵。为什么“今”最可宝贵呢?最好借哲人爱默森所说的话回答这
Anearliersurveyidentified22"coping"strategiesthatparentsresorted
Thepassageisaboutcross-culturalspatialperceptions.[br]Arab,LatinAmeric
盘状红斑狼疮可选用()A:林旦霜 B:维A酸 C:酮康唑 D:醋酸曲安奈德
按投资主体的不同性质,股票可以分为( )。 ①国家股 ②法人股 ③社会公
“自我完成”的发展任务是属于A.青春期 B.成年期 C.中年期 D.老年期
期货公司应当及时根据监管要求、市场变化情况等对公司风险监管指标进行压力测试。(
影响健康的主要因素有A.吸烟、饮酒、饮食、运动 B.病从口入、不良嗜好、品德败
最新回复
(
0
)