首页
登录
职称英语
[originaltext] We start to find things laughable--or not laughable early in l
[originaltext] We start to find things laughable--or not laughable early in l
游客
2024-08-04
46
管理
问题
We start to find things laughable--or not laughable early in life. A baby first smiles when he is about eight days old. Many scientists believe he smiles because he finds simple pleasure around him-food, warmth and comfort. When the baby grows to the age of six months, he begins to learn to laugh for the same reason he is going to laugh for in the rest of his life. He laughs because he thinks he can overcome some trouble. When a father throws his child into the air, the child probably won’t laugh at the beginning. How does he know Daddy will catch him? Once the child realizes he will be caught, he is free to enjoy his flying. Then he will begin to laugh. When we grow old we may laugh on many occasions. But we usually laugh for the same reason. Laughing is helpful to us because it can make us excited. And we can always deal with things better when we are excited.
选项
A、When they are eight days old.
B、When they are eight weeks old.
C、When they are eight months old.
D、When they are six weeks old.
答案
A
解析
短文一开始就说婴儿八个月时就开始笑。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3704663.html
相关试题推荐
WhatisDr.Francis?[br][originaltext]M:Oh,hello,LiMing.Comeonin,and
WhatdidHaldo?[br][originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinish
WhatdidHaldo?[br][originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinish
WhatdidHaldo?[br][originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinish
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Theman’scompanyisabouttoopenabranchin______.[br][originaltext]Fishe
Theman’scompanyisabouttoopenabranchin______.[br][originaltext]Fishe
Americanstendto______.[br][originaltext]Jack:Peter,peoplearoundthewo
随机试题
EducationintheU.K.iscompulsory"forallchildrenagedbetweenA、5and16.B、8
[originaltext]M:Secondthingyoujustmentionedinnetworking,forthosekids
[audioFiles]2018m4s/audio_ezfj_201804_153[/audioFiles]Children’
Whatisthemainideaofthestory?[br]Petedidn’ttellthegirlthetruepric
我国出版业的特点有( )等。A.属于社会主义思想文化阵地 B.是信息技术的组
关于建造合同的下列说法中,错误的是()。A、建造合同一般是不可撤销合同 B、固
患者,女性,35岁,主诉腹胀,4天未排便,触诊腹部较硬且紧张,可触及包块,肛诊可
1999-16.自言自语,喃喃不休,见人则止,首尾不续,多由 A.气郁化痰,痰
(2021年真题)关于抗抑郁药米氮平作用特点的说法,说法错误的是()A.属
某工程承包合同价为9000万元,主要材料及构件所占比重为60%,工程预付款为合同
最新回复
(
0
)