首页
登录
职称英语
[originaltext] Jim grew up in a very critical family. Both his father and mot
[originaltext] Jim grew up in a very critical family. Both his father and mot
游客
2024-08-04
58
管理
问题
Jim grew up in a very critical family. Both his father and mother felt that there were certain right ways to do most things. As Jim grew up he was always given very precise instructions about what to do and how to behave. If he did not follow the instructions exactly, he would be criticized or even punished. Now, as a young adult he is often afraid to try anything new for fear of doing it wrong. For the same reason, he will seldom make decisions. At times he feels that he just can’t do anything right. Jim has little contact with his parents since he knows that they are disappointed in him. Jim has trouble making decisions and feels like a failure most of the time.
选项
A、He hates his parents for what they did to him.
B、He is satisfied with his own performance.
C、He has never made a right decision.
D、He lacks a sense of achievement.
答案
D
解析
Jim缺乏成就感,大多数时候都感觉很失败。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3704574.html
相关试题推荐
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington--Asurvey
Whatcanwelearnfromthesurvey?[originaltext]Washington--Asurveysaid3
Theman’scompanyisabouttoopenabranchin______.[br][originaltext]Fishe
Americanstendto______.[br][originaltext]Jack:Peter,peoplearoundthewo
Americanstendto______.[br][originaltext]Jack:Peter,peoplearoundthewo
Whatdoesthewomanimplyabouttheman?[br][originaltext]M:Ifixedthewind
Whatdoesthewomanimplyabouttheman?[originaltext]M:Ifixedthewindow,pa
随机试题
PASSAGEFOURSomeaestheticquestions.作者在第4段首句指出RogerRosenblatt的作品仍有改进的余地,该句中的le
ThingstobeTaughtinEverySchoolⅠ.Introduction:Importanceofstude
[originaltext]W:Wehearduptherethatifyouareturneddownthefirsttimeyo
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
[originaltext]W:Hi,Paul.Allsetforyourspeechclubpresentationthiseveni
患者,老年男性,习惯性便秘5年。对其进行健康教育的内容错误的是A.每天早上起床后
关于听证程序,下列说法错误的有()。A、当事人要求听证的,应当在行政机关告知后7
证券公司为期货公司提供中间介绍业务,中国证监会自受理申请材料之日起()个工作日
下列具有滋肾养阴、益气生津功效的常用中成药是A.消渴丸 B.参芪降糖胶囊 C
恩典公司生产甲产品,2019年6月月初在产品数量30件,完工程度60%,6月份投
最新回复
(
0
)