首页
登录
职称英语
The president of our company is considering a new policy of working hours.
The president of our company is considering a new policy of working hours.
游客
2024-08-01
63
管理
问题
The president of our company is considering a new policy of working hours. This system of working hours 【B1】______ in many companies all over the world, with this policy, the workers can choose what time to begin and 【B2】______ their work each day. However, they still work a set number of hours 【B3】______ . Also, the workers may be required to be at work during a few 【B4】______ hours during the day, such as from 10:00 a.m.to 1:00 p.m..The workers 【B5】______ this policy because it gives them the right to choose convenient working hours. [br] 【B4】
The president of our company is considering a new policy of working hours. This system of working hours exists in many companies all over the world. With this. policy, the workers can choose what time to begin and end their work each day. However, they still work a set number of hours per week. Also, the workers may be required to be at work during a few key hours during the day, such as from 10:00 a.m. to 1:00 p.m.. The workers support this policy because it gives them the right to choose convenient working hours.
选项
答案
key
解析
事实细节题。见短文第五句“…the workers may be required to be at work during a few key hours during the day...”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3700808.html
相关试题推荐
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
Asworkingwomencontinuetoreceivebetterandbetterwages,housewivess
Asworkingwomencontinuetoreceivebetterandbetterwages,housewivess
Asworkingwomencontinuetoreceivebetterandbetterwages,housewivess
Onceyouarehiredasacompanyemployee,youwilllikelyhavebusinesscard
Onceyouarehiredasacompanyemployee,youwilllikelyhavebusinesscard
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimpor
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00721(20097)[/img][br][originaltext]F:Wekeepourmoney
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
Whenchildren—andolderpeoplewhoshouldknowbetter—thinkofpirates,
[originaltext]M:Owenjustboughtasecond-handTV.Doyouknowthepricehepa
Theflowerneeds(water)______.Otherwise,itwillwither.tobewatered/waterin
WhyIBecameaTeacher:toPassonMyLoveofLiteratureA)Likelotso
不能限制门诊就诊人员持处方外购药品的是A.抗生素 B.第二类精神药品 C.医
已知两圆的半径分别为2和3,圆心距为5,则这两圆的位置关系是()。A.外离
已适用B类管理一年以上的企业才有资格去申请评为AA类企业( )
提升钢丝绳水平荷载的绝大部分由井架的()结构承受。A.头部 B.立架 C.斜
最新回复
(
0
)