首页
登录
职称英语
The following is a Letter of Reply.Dear Sirs: We welcome your enquiry of Ap
The following is a Letter of Reply.Dear Sirs: We welcome your enquiry of Ap
游客
2024-08-01
57
管理
问题
The following is a Letter of Reply.
Dear Sirs:
We welcome your enquiry of April and thank you for your interest in our hats and caps. As you may be well aware, we are a state-run corporation handling this line of business for many years. So we are in the good position to serve our customers with the most reliable quality of the line you suggested.
We can make products according to the given design and produce the designed goods in large quantities.
We are enclosing our illustrated catalogue giving the details you ask for. Also under separate cover we are sending you a full range of samples. When you have a chance to examine them, we feel confident that you will agree that the quality of material used and the high standard of workmanship will appeal to the most selective buyers.
We hope the catalogue and samples will reach you in good time and look forward to your order.
Yours sincerely,
VIPExam
选项
答案
hats and caps
解析
从原文"We welcome your enquiry of April and thank you for your interest in our hats and caps"中可以找到答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3700271.html
相关试题推荐
Thefollowingisamenuofamobile(移动的)phone.Afterreadingit,youarerequir
WelcometothePublicBusSystem.Itsbusnetworkoperates365daysoftheye
WelcometothePublicBusSystem.Itsbusnetworkoperates365daysoftheye
Thefollowingisalistoftermsusedinthewaybill(详情单)oftheExpressMailS
Thefollowingisalistoftermsusedinthewaybill(详情单)oftheExpressMailS
Thefollowingisalistoftermsusedinthewaybill(详情单)oftheExpressMailS
Thefollowingisalistoftermsusedinthewaybill(详情单)oftheExpressMailS
Thefollowingisaletter.Afterreadingit,youshouldcompletetheinformation
Thefollowingisaletter.Afterreadingit,youshouldcompletetheinformation
Thefollowingisaletter.Afterreadingit,youshouldcompletetheinformation
随机试题
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofall
Ourinformationaboutthepopulationoftheearthbeforethefirstcenturyafter
[originaltext]Theearliesttimewhenanythinglikebadmintonwasplayedwas
[originaltext](32)Manystudentstodaydisplayaworryingtendencytochoose
根据位移变化速率判断围岩稳定性的说法正确的是()。A.速率大于1mm/d时
《巴塞尔新资本协议》鼓励商业银行采取( )计量信用风险。A.基于内部评级体系的
()中国证监会发布实施了《证券公司合规管理试行规定》。A.2008年1月 B
下列属于β-内酰胺酶抑制剂的药物是A:氨曲南 B:头孢哌酮 C:青霉烷砜
91、现场局部放电试验验收,应在所有额定运行油泵(如有)启动以及工厂试验电压和时
在一个时期内,某地区的城市化率有所提高,则说明在此时期内()。A:该地区的总人口
最新回复
(
0
)