首页
登录
职称英语
Tokyo is one of those places where you can love and hate at the same time.
Tokyo is one of those places where you can love and hate at the same time.
游客
2024-07-29
32
管理
问题
Tokyo is one of those places where you can love and hate at the same time.
In Tokyo there are always too many people in the places where I want to be. Of course there are too many cars. The Japanese drive very fast when they can. But in Tokyo they often spend a long time in traffic jams. Tokyo is not different when one wants to walk.
At certain times of the day there are a lot of people on foot in London’s Oxford Street. But the streets near Ginza in Tokyo always have a lot of people on foot, and sometimes it is really difficult to walk. People are very polite; there are just too many of them.
The worst time to be in the street is at 11:30 at night. That is when the night-clubs are closing and everybody wants to go home. There are 35,000 night-clubs in Tokyo, and you do not often see one that is empty.
Most people travel to and from work by train. Tokyo people buy six million train tickets every day. At most stations, trains arrive every two or three minutes, but at certain hours there don’t seem to be enough trains. Although they are usually crowded, Japanese trains are very good. They always leave and arrive on time. On a London train you would see everybody reading a newspaper. In Tokyo trains everybody in a seat seems to be asleep, whether his journey is long or short.
In Tokyo, I stood outside the station for five minutes. Three fire-engines raced fast on the way to one of the many fires that Tokyo has every day. Tokyo has so many surprises that none of them can really surprise me now. Instead, I am surprised at myself: I must go there next year on business. I know I hate the over-crowded city. But I feel like a man who is returning to his long-lost love.
选项
A、it has a smaller population
B、it is an international city
C、it is more difficult to go somewhere on foot in Tokyo
D、its people are more friendly and more polite
答案
C
解析
作者在第三段比较了伦敦的Oxford大街和东京Ginza附近大街上的行人情况,得出结论为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3697408.html
相关试题推荐
Tokyoisoneofthoseplaceswhereyoucanloveandhateatthesametime.
WhereisHaikou?Itisin______oftheisland.[br]Whichplacesinteresttou
Therearefewplacesinthiscountry______wheatcan’tgrowwell.A、whereB、whic
Whatismainlydiscussedinthepassage?[br]Whatwillhappentodryplaceswit
Anearthquake,whichcouldsuddenlyhappeninplaceswheretherearemanypeople
Therearefewplacesinthiscountry______wheatcan’tgrowwell.[originaltext
Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatthesametime.In
TheFaxThefax(shortforfacsimile)isanew,andinsomeplacesthemost
Qantas(广达斯航空公司)hasmoreflightstomoreplacesthananyotherAustralianairli
Therearefewplacesinthiscountry______wheatcan’tgrowwell.A、whereB、whic
随机试题
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【C1】______fromthee
Inmyopinion,theIndianConferencebearsinitsconsequencesnotonlyupo
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Themain
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandposit
Somepeoplearguethatthepressureoni
满足一维应力波理论的条件是()。(入一波长,D一桩径,L一桩长)A.入等于
粉煤灰是现代混凝土胶凝材料中常见的矿物掺合料,其主要成分是( )。A.二氧化硅
有关疾病的概念,下列哪项陈述较确切A.疾病是不健康的生命活动过程 B.疾病是细
运用四物汤治疗月经先期而至,量多色淡,四肢乏力,体倦神疲者,宜加( )。A.人
下列关于期权交易的说法中,正确的有()。A.期权交易是买卖一种选择权 B
最新回复
(
0
)