首页
登录
职称英语
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard wor
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard wor
游客
2024-07-28
66
管理
问题
To swim across the English Channel takes at least nine hours. It’s a hard work and it makes you short of breath. To fly over the Channel takes only twenty minutes, but it’s an expensive way to travel. You can travel by hovercraft if you don’t mind the noise, and that takes forty minutes. Otherwise you can go by boat, within four hours, you can reach England. If you dream of being able to drive to France in your own ear, "Not possible", you say. Well, wait a minute. People are once again considering the idea of a Channel tunnel or bridge.
This time, the Greater London Council is looking into the possibility of building a Channel link straight to London. A bridge would cost far more than a tunnel, but you would be able to go by rail or by car on a bridge, whereas(然而,而) a tunnel would provide a rail link only.
Why is this idea being discussed again’? Is Britain realizing the need for links with Europe as a result of joining tile EEC(欧共体)? Well, perhaps. Tile main reason, though, is that a tunnel or bridge would reach the twenty square kilometers of London’s disused dockland(船坞地). A link from London to the continent would stimulate trade and revitalize (使……重新具有活力) the port, and would make London a main trading center in Europe.
选项
A、By hovercraft.
B、Flying over the English Channel.
C、By boat.
D、Swimming across the English Channel.
答案
B
解析
细节题。答案在文章第一段。分别把4种到英格兰的方式做了对比,只有乘飞机是最快的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3696472.html
相关试题推荐
Weshould______(充分利用每一个机会)tospeakEnglish.makegooduseofeveryopportunity①“充
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.
[audioFiles]audio_ehbm_j31002(20082)[/audioFiles]A、8hours.B、12hours.C、24ho
IfyouwanttospeakEnglishwell,youmustpracticeit______.A、repeatedlyB、re
YoumaynotlikeEnglish.Ifyoudon’tlikeEnglish,youarenot(11)--manype
YoumaynotlikeEnglish.Ifyoudon’tlikeEnglish,youarenot(11)--manype
YoumaynotlikeEnglish.Ifyoudon’tlikeEnglish,youarenot(11)--manype
YoumaynotlikeEnglish.Ifyoudon’tlikeEnglish,youarenot(11)--manype
ConversationalEnglishByAnthonyAdams"ConversationalEnglish"ischiefly
随机试题
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?TheRockHarbor
[originaltext]M:Mymotherwillbecomingtovisitusovertheweekend,dear.W
WoodrowWilsonwasreferringtotheliberalideaoftheeconomicmarketwhen
[originaltext]Whoishelookingfor?[/originaltext]A、ThePersonnelmanager.B、M
A.声音嘶哑 B.喝水呛咳 C.两者均可 D.两者均不可喉上神经损伤(
带通型抽样定理可以适用于低通型信号的抽样。()
26岁,女,4天前在家分娩,手取胎盘完整娩出,阴道流血约400ml。术后口服复方
A.绝对干涉权 B.支持医学科学研究 C.对病人义务和对社会义务的统一 D
有一项年金,前3年无流入,后5年每年年初流入500万元,假设年利率为10%,其现
根据《安全生产培训管理办法》,下列选项中说法不正确的是()。A.金属冶炼单位主
最新回复
(
0
)