首页
登录
职称英语
For the last hundred years the climate has been growing much warmer. This has
For the last hundred years the climate has been growing much warmer. This has
游客
2024-07-27
54
管理
问题
For the last hundred years the climate has been growing much warmer. This has had a number of different effects. Since the beginning of the 20th century, glaciers (冰河) have been melting very rapidly. For example, the Muir Glacier in. Alaska has retreated 2 miles in 10 years. Secondly, rising temperatures have been causing the snowline to retreat on mountains all over the world. In Peru, for example, it has risen as much as 2,700 feet in 60 years.
As a result of this, vegetation has also been changing. In Canada, the agricultural crop line has shifted 50 to 100 miles northward. In the same way cool-climate trees like birches and spruce have been dying over large areas of Eastern Canada. In Sweden the tree line has moved up the mountains by as much as 65 feet since 1930 .
选项
A、glaciers have been melting very gradually
B、the climate has been growing much warmer
C、the snowline has retreated on mountains
D、vegetation has been changing
答案
B
解析
根据第一段第一句和第三句“For the last hundred years the climate has been growing much warmer.”可知B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3694903.html
相关试题推荐
Whatwereoverahundredhomesshortofbecauseoftheseveralstorms?Theywere
Themainideaofthispassageis______.[br]Twohundredyearsago,peoplemove
Aroundtenthousandpeoplewerelefthomelessandabouttwohundredandfifteen
Itisunderstoodthatinafavorableclimate______.[br]Thepeoplehadtolea
Itisunderstoodthatinafavorableclimate______.[br]Thescientistsarein
Twohundredpeopleweresaidto(kill)______intheearthquake.havebeenkilled
Theinternationalsituationhasbeengrowing(increase)______difficultforthel
InShanghai,agrowingnumberofforeign-fundedbanksarelookingforlocalpe
Theclimatehereagrees______meandIfeelquitecomfortable.A、toB、withC、for
Thewordhorsepowerwasfirstusedtwohundredyearsago.JamesWatthadmadeth
随机试题
Manypeople,includingcollegestudentsofallages,spendlittletimein______
A.accompaniesB.automaticallyC.coupleD.goesE.i
【B1】[br]【B6】[audioFiles]audio_eufm_j61_007(20082)[/audioFiles]Normally
Apatrolteamofsealionsanddolphinsfeaturedinalarge-scalemilitarye
Itisthroughlearningthattheindividual______manyhabitualwaysofreacting
关于现代意义上的保险市场,下面说法正确的有()。A.囊括了所有有形和无形的保
女性,32岁,月经稀发3年,3~5天/2~6个月,现停经5个月。既往月经规律,1
下列药物中哪种可引起假性血尿:A.磺胺药 B.吲哚美辛 C.利福平 D.环
( )是研究两个或两个以上变量的取值之间存在某种规律性。A.分类 B.预测
2016年3月1日,为支付工程款项,A公司向B公司签发一张以甲银行为承兑人、金额
最新回复
(
0
)