首页
登录
职称英语
When young people get their first real jobs, they face a lot of new, confusi
When young people get their first real jobs, they face a lot of new, confusi
游客
2024-07-26
68
管理
问题
When young people get their first real jobs, they face a lot of new, confusing situations. They may find that everything is different from the way things were at school. It is also possible that they will feel uncomfortable and insecure in both professional and social situations. Eventually, they realize that university classes can’t be the only preparation for all of the different situations that arise in the working world.
Perhaps the best way to learn how to behave in the working world is to identify a worked you admire and observe his behavior. By doing so, you will be able to see what it is that you admire in this person. For example, you will observe how he acts in a crisis. Perhaps even more important, you will be able to see what his approach to day-to-day situations is.
While you are observing your colleague, you should be asking yourself whether his behavior is like yours and how you can learn from his responses to a variety of situations. By watching and learning from a model, you will probably begin to identify and adopt good working habits. [br] In the last sentence of Para. 1, the word "arise" means______.
选项
A、come into being
B、bring about
C、go up
D、cause to happen
答案
A
解析
第一段最后一句意为“……在工作中产生的各种状况。”
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3693398.html
相关试题推荐
Whenyoungpeoplegettheirfirstrealjobs,theyfacealotofnew,confusi
Whenyoungpeoplegettheirfirstrealjobs,theyfacealotofnew,confusi
Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandgentlerwitheach
Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandgentlerwitheach
Doyourememberatimewhenpeoplewerealittlenicerandgentlerwitheach
NowthenumberofpeoplewhoareworkingathomeontheInternet______(be)still
Peoplearecomingtounderstandthateasyaccessto______isoftenthekeytosuc
Manypeoplefeltgreatsorrowwhentheyheardthatthebrilliantyoungactor____
Buyinginsurance(保险)isawayinwhichpeoplecanprotectthemselvesagainst
Aspeoplecontinuetogrowandage,ourbodysystemscontinuetochange.Atacert
随机试题
[originaltext]Whenwillthefactorymachinesbedelivered?(A)Theyconsidereds
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
[A]pleasure[B]going[C]psychological[D]directly[E]succeeds[F]trouble[G]s
Aroundtheworldyoungpeoplearespending【B1】______sumsofmoneytolisten
下列关于EDTA标准曲线正确的是()。A.不同龄期的无机结合料稳定材料,应
从高处跳下时。脚先着地,通过反射活动使股四头肌和臀大肌做( )收缩,起到制动和
( )主要适用于围岩压力来得快、来得大,用于对围岩变形及下沉有较严格限制要求的
对于学习差的学生最好把失败归因于( )A.学习方法 B.能力 C.努力
下列关于腰椎骨折患者的搬运,错误的是( )。A.滚动至担架上 B.平卧位运送
美国公民小丁,在我国无住所,受雇于我国境内某上市公司,担任该上市公司高级管理人员
最新回复
(
0
)