首页
登录
职称英语
The food we eat seems to have profound effects on our health.Although scienc
The food we eat seems to have profound effects on our health.Although scienc
游客
2024-07-26
53
管理
问题
The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat, it has, at the same time, made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps 80% of cancer is related to the diet as well. Different cultures are more prone to contract certain illnesses because of the food that is characteristic in these cultures. That food related to illness is not a new discovery. In 1945, government researchers realized that nitrates(硝酸盐)and nitrites(亚硝酸盐), commonly used to preserve colour in meat, and other food additives, caused cancer. Yet, these carcinogenic(致癌的)additives remain in our food. and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful.
The additives which we eat are not all so direct.Farmers often give penicillin(青霉素)to beef and poultry, and because of this, penicillin has been found in the milk of treated cows. Sometimes similar drugs are administered to animals not for medicinal purposes, but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA)has tried repeatedly to control these procedures. the practices continue. [br] Why do farmers give drugs to their animals?
选项
A、To speed up the growth of animals.
B、To make the animals fatter.
C、To make the animals’meat fit to eat.
D、To make the animals’meat rich in nutrients.
答案
B
解析
第二段提到“The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtaina higher price on the market. ”理解fatten一词的含义是“养肥,使肥胖”的意思。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3693335.html
相关试题推荐
Thefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughscienc
Thefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughscienc
Thefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughscienc
Asfaraschildrenareconcerned,second-handsmokecanonlyhavebadeffectson
Bytakingscienceandtechnologyasthefirst(product)______force,thecompan
Withouttherapiddevelopmentofscienceandtechnology,itisimpossibleforus
[originaltext]HowcanIgettotheScienceMuseum?[/originaltext]A、TakeNo.232
AsEdisongrew______,hebecamemoreandmoreinterestedinscience.A、elderB、t
AsEdisongrew______,heneverlosthisinterestinscience.A、elderB、olderC、t
Puttingmoneyinbasicsciencewould______considerablebenefitsforthecountr
随机试题
Noscientistknowshowmanmadewords.[br]Mancouldmakesoundslikethosehe
ThemanexpectsLiYunshantophonehimandgivehimsomeinformation.A、TrueB、F
CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.Withoutacar,most
LightningCloud-to-groundlightningboltsareacommonphenomenon,about100
那本书毫无价值可言。Thatbookisvalueless.invaluable和valueless分别是在valuable前加上否定前缀in-和否定后缀
SurvivingintheJungle1.Rightequipment-【T1】____
以下哪项不是妊高征严重的产科并发症A.早产 B.肝包膜下出血 C.脑出血
患儿,女,1岁,牛乳喂养,未加辅食,近4个月来食欲差,精神不振。体重6.6kg,
端子箱及检修电源箱送电前不经验收合格,也可投运。
A.上颌骨的眶下缘及额突 B.颞窝及颞深筋膜深面 C.蝶骨大翼的颞下面,颞下
最新回复
(
0
)