首页
登录
职称英语
Solar energy for your home is coming.It can help you as a single home owner.It c
Solar energy for your home is coming.It can help you as a single home owner.It c
游客
2024-07-25
56
管理
问题
Solar energy for your home is coming.It can help you as a single home owner.It can help the whole country as well.Whether or not solar energy can save your money depends on manythings.Where you live is one factor.The type of home you have is another.Things like insulation present energy costs and the type of system you buy are added factors.
Using solar energy can help save our precious fuel.As you know,our supplies of oil and gasare very limited.There is just not enough on hand to meet all our future energy needs.And when Mother Nature says that’s all.The only way we can delay hearing those words is by starting tosave energy now and by using other sources,like the sun.
We won’t have to worry about the sun running out of energy for another several billion years or so.Besides beginning an endless source of energy,the use of the sun has other advantages as well.The sun doesn’t offer as many problems as other energy sources.For example,fossil fuel plants add to already high pollution levels.With solar energy,we will still need sources of energy,but we won’t need as much.That means we can cut down on our pollution problems.
With all these good points,why don’t we use more solar power?There are many reasons for this.The biggest reason is money.Until now,it was just not practical for ahome owner to put in a solar unit.There were cheaper sources of energy.All is changing now Experts say that gas,oil and electricity prices will continue to rise.The demand for electricity is increasing rapidly.But new power plants will use more gas,oil andcoal.Already in some places the supply of electricity is being rationed.Solar energyis now in its in fancy.It can soon grow to become a major part of our nation’s energy supply. [br] Which statement best expresses the main idea of the passage?
选项
A、Something about Solar Energy and pollution.
B、Solar Energy.
C、Energy and Pollution.
D、Energy and Money.
答案
B
解析
本题是主旨大意题。本题问“以下的哪句话能最好地表达本文的大意?”本文讲解太阳能,因此B正确。其余的答案都不符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3692926.html
相关试题推荐
Ishallhavearoommateinthehouseafterallthese______years.A、singleB、alo
______thewoman’spossessionsthatshecouldcarrytheminasinglesuitcase.A、
Theanswermust______findingnewsourcesofenergy.A、happentoB、turnoutC、li
Solarenergyforyourhomeiscoming.Itcanhelpyouasasinglehomeowner.Itc
Solarenergyforyourhomeiscoming.Itcanhelpyouasasinglehomeowner.Itc
Solarenergyforyourhomeiscoming.Itcanhelpyouasasinglehomeowner.Itc
letterontheAnswerSheetwithasinglelinethroughthecenter.Todayan
Asinglerocketisnotpowerfulenoughtosendaspaceshipintospace.Thisi
Rivershavebeenimportanttoman______.[br]Energyisobtainedfromriversby
Theimprovementofenergyefficiencyinarestaurantwillnotonlysavemoney,b
随机试题
"GeneralScienceClass"[img]2012q1/ct_etoefm_etoeflistz_1275_20121[/img][br]W
ShestartedtolearnEnglishwhenshewasveryyoung,______contributestoher
A"memorypill"thatcouldaidexamrevisionandhelptopreventpeopleforg
Thepassageismainlyabout______[originaltext]Youngerpeopleandolderp
下列选项中,可以作为保证人的是( )。A.个体工商户 B.教育部直属高校
引起体征是单瘫的下列病变部位是A.大脑皮层 B.内囊 C.脑干 D.胸髓
患者男性,28岁,发热1个月,伴心悸、胸痛、气促、下肢水肿1周。查体血压90/7
婴儿学习能力的主要表现是( )A.模仿学习 B.条件反射学习方式 C.
关于建立健全覆盖城乡居民基本医疗卫生制度的基本内容的说法,错误的是()A.加快
精神卫生工作中最主要的任务是A.维护和促进心理健康 B.预防各种心理障碍、心理
最新回复
(
0
)