首页
登录
职称英语
The age-old riddle of why many women live longer than men has been solved. It
The age-old riddle of why many women live longer than men has been solved. It
游客
2024-07-25
51
管理
问题
The age-old riddle of why many women live longer than men has been solved. It’s their pumping power, British researchers have found.
On average, women live five years longer than men and women over the age of 60 are now the fastest-growing section of the British population. The average male heart becomes weaker with age, and by the age of 70 its power to pump blood around the body could have decreased by up to a quarter of its youthful strength.
David Goldspink, Professor of Cell and Molecular Sports Science at Liverpool John Moores University, said yesterday that women’s longevity is linked to the strength of their hearts. Unlike men, they pump just as strongly at 70 as they do at 20.
"We have found that the power of the male heart falls by 20 -25 percent between 18 and 70 years of age," Professor Goldspink said. "In stark contrast, over the same period there was no age-related decline in the power of the female heart, meaning that the heart of a healthy 70-year-old woman could perform almost as well as a 20-year-old’s."
The dramatic difference between the sexes might explain why women live longer. The good news is that men of any age can improve the health of their hearts simply by taking more regular exercise.
选项
A、Because women’s pumping power is better.
B、Because women live five years longer than men.
C、Because male’s heart is weaker than female’s.
D、Because the power of women ’ s hearts decrease.
答案
A
解析
由文中第一段的第二句话“The age-old riddle of why many women live longer than men has been solved.It’s their pumping power”可以总结出男性和女性的寿命差异与心脏的活力有关,同时根据第二段的数据对比可知,女性比男性的寿命长是因为女性的心脏活力好于男性。因此A选项符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3692157.html
相关试题推荐
MuchaswemayprideourselvesOilourtaste,wearenolongerfreetochooseth
Whydowomenlivelongerthanmen?______[br]Thetitleofthispassagecanbe_
Whydowomenlivelongerthanmen?______[br]A70-year-oldwoman’sheart’spum
Whydowomenlivelongerthanmen?______[br]Male’sheartpowertopumpblood
Theage-oldriddleofwhymanywomenlivelongerthanmenhasbeensolved.It
Thelongerthesunshines,(warm)______theearthis.thewarmer常用句型“the+比较级,the+比
Byusingthecreditcard,peoplenolongerneedcarryaboutlargesumsofmoney
Physicalfitnesscanhelpyoutolivelonger,feel【11】andsolvelife’sprobl
Physicalfitnesscanhelpyoutolivelonger,feel【11】andsolvelife’sprobl
Physicalfitnesscanhelpyoutolivelonger,feel【11】andsolvelife’sprobl
随机试题
Asalaryincreasewouldbeentirelyformerit.Increased______inabusinesswou
AdvertisingMediainAmerica IntheUnitedStates,th
[originaltext]So,uh,asJimsaid,JamesPolkwastheeleventhpresident.A
Helookedbehindhimto______hewasnotbeingfollowed.A、believeB、findC、make
Itwasnot______1982thathewentbacktoAmerica.A、sinceB、untilC、beforeD、aft
[originaltext][23]SouthAfricaistherichestcountryinAfrica:itisals
[originaltext]M:WelcometoAl’sGarage.Whatseemstobetheproblem?W:Nopr
后张法适宜用于()。A.现场生产的大型预应力构件 B.中小型构件 C.预应
哪个选项不是债券基金主要的投资风险()A.债券到期风险 B.提前赎回风险 C
WhatkindofpropertyisNOTmentioneda
最新回复
(
0
)