首页
登录
职称英语
People who work night shifts are constantly fighting against an “internal cl
People who work night shifts are constantly fighting against an “internal cl
游客
2024-07-23
56
管理
问题
People who work night shifts are constantly fighting against an “internal clock” in their bodies. Quite often the clock tells them to sleep when their job requires them to remain fully awake. It’s no wonder that more accidents happen during night shifts than at any other time. Light therapy(光照治疗法)with a bright light box can help night-shift workers adjust their internal clock. However, many doctors recommend careful planning to help improve sleep patterns For example, night-shift workers often find it difficult to sleep in the morning when they get off work because the body’s natural rhythm(节律)fights back, no matter how tired they are. Some experts recommend that night-shift workers schedule two smaller sleep periods-one in the morning after work, and another longer one in the afternoon, closer to when the body would naturally need to sleep. It’s also helpful to ask friends and family to cooperate by avoiding visits and phone calls during the time when you are sleeping. [br] In order to remain fully awake at work,people working night shifts should ______.
选项
A、have longer sleep periods after work
B、make the light darker than usual
C、try to reset their “internal clock”
D、pay more attention to their work
答案
C
解析
短文第四句提到一种光照治疗法,其实就是为了调节他们的内部时钟。“Light therapy(光照治疗法)with a bright light box can help night-shift workers adjust their internal clock. ”
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3690265.html
相关试题推荐
Peoplewhoworknightshiftsareconstantlyfightingagainstan“internalcl
Howoftenonehearschildrenwishingtheyhadgrownup,andoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyhadgrownup,andoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyhadgrownup,andoldpeoplewishi
Peoplewillliveunderthegroundbecause______.[br]Intheauthor’sopinion,t
Peoplewillliveunderthegroundbecause______.[br]Peoplewilllosesomesens
Peoplewillliveunderthegroundbecause______.[br]Somecountriestrytobuil
Peoplewillliveunderthegroundbecause______.[br]Thepassagetellsus______
Somepeoplesaythatwelive______theageofcomputers.A、withB、inC、onD、forBi
Friendshipisbothasourceof【11】andgoodhealth.Peoplewhohaveclosefri
随机试题
ItwillbedifficultforSKOcompanyto_____advanceintoAmericanorEuropeanm
ReadthistextaboutABadExperience.Inmostofthelines34—45thereisonee
America’sDiplomaticChallengesVocabularyandExpressionscombatmission
[originaltext]Teamsofteachersandschooladministratorsfromatleastfou
[originaltext]M:Doyouwanttoturnontheairconditioneroropenthewindow?
Ifyouexhibitpositivetraitssuchashonestyandhelpfulness,thechances
GPSA)TheGlobalPositioningSystemisa.space-basedtriangulationsys
地榆炭的炮制工艺是A.中火炒至外表棕褐色,内部焦黄色 B.武火炒制外表老黄色,
经济学研究的基本问题是()A.怎样生产 B.生产什么,生产多少 C.
代理报检企业注册登记应当具备的条件有()。 A.注册资金人民币100万以上
最新回复
(
0
)