首页
登录
职称英语
Disney Vacation Experience two great theme parks in
Disney Vacation Experience two great theme parks in
游客
2024-07-23
44
管理
问题
Disney Vacation
Experience two great theme parks in one great resort—Disney’s California Adventure Park and right next door Disney land Park. Just footsteps away, extraordinary entertainment, shopping and dining await in the Downtown Disney District. And when you and your family stay at oneof the hotels of the Disneyland Resort, you’re right in the middle of all the magic!And now, onechild receives a free Disneyland Resort Park Hopper Ticket with each adult ticket purchased in aDislicy vacation package. You can go back and forth between Parks as often as you like.
Discover the friendly faces and magical places of the Disneyland Resort and see why this specitacular destination has more vacation magic than you could ever imagine!
Disney Vacation
There are two great theme parks in the great resort:Disney’s California Adventure Parkand【46】.
In the Downtown Disney District you can have extraordinary entertainment,【47】and【48】.
And now, one child receives a【49】Disneyland Resort Park Hopper Ticket with each【50】ticket purchased in a vacation package. [br]
选项
答案
dining
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3690188.html
相关试题推荐
A.--ambulanceB.--creditcardC.--websiteD.--catalogueE.--onvacationF.
[originaltext]M:Ihavebeenwantingafreevacationbycarforalongtime.W:
Experiencetwogreattheme(主题)parksinonegreatscenicspots—Disney’sCal
Experiencetwogreattheme(主题)parksinonegreatscenicspots—Disney’sCal
Experiencetwogreattheme(主题)parksinonegreatscenicspots—Disney’sCal
Thelong-anticipatedHongKongDisneyland,the11thDisney-themedParkinth
Thelong-anticipatedHongKongDisneyland,the11thDisney-themedParkinth
______(judge)frompreviousexperience,hewillbelate.Judging“judging”表示“从……判断”
Ibelievemyeducationbackgroundandexperienceinteamworkfitinnicelywith
Itisbecausesheistooinexperienced______shedoesnotknowhowtodealwitht
随机试题
[originaltext]Whatdoyouliketodoinyoursparetime?[/originaltext][origin
ShockTreatment[A]TheobjectiveofAmerica’sAfford
【B1】[br]【B4】[originaltext]Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.
MemoTo:AllEmployeesFrom:BerryE.Silver,Presid
下列关于搅拌机的使用叙述正确的是()。A.操作台应平整、有足够的空间 B.
证券公司依法接受期货公司委托协助办理开户手续的,应当按照本规定的要求对照核实客户
需要持续低流量吸氧的病人是A.急性肺水肿 B.慢性肺源性心脏病 C.肺结核伴
患者,男,22岁。头痛,以后头部为主,阵阵发作,痛如锥刺,时有胀痛,每当受风或劳
下列选项中属于公开招标缺点的是()A.不能体现出公开.公平.公正的招标原则 B
港航工程中,采用吊绳吊运时,其吊点位置偏差不应超过设计规定位置的( )。A.±
最新回复
(
0
)