首页
登录
职称英语
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly import
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly import
游客
2024-07-23
58
管理
问题
For some employers, the policy of lifelong employment is particularly important because it means that they can put money and effort into their staff training and make them loyal to the company. What they do is to select young people who have potential and who can be trained. They then give the young people the kinds of skills that will make them suitable employees for the company. In other words, they adjust their training to their particular needs.
One recently employed graduate says that she is receiving a great deal of valuable training from the company. "This means that I will be a loyal employee", she says. "And it also means that the company will want to keep me. I am an important investment for them. So the policy is a good one because it benefits both the employer and the employee".
Recently, however, attitudes towards lifelong employment are beginning to change. Employees are slowly beginning to accept the idea that lifelong employment is not always in their best interest and that changing firms can have career advantages.
选项
A、adjust the needs of the company to its employees
B、make employees loyal to their company
C、select the best skilled young employees
D、keep the skilled staff satisfied
答案
B
解析
根据第一段第一句话可知lifelong employment的主要目的是使员工忠诚于他们的公司。因此,正确答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3690153.html
相关试题推荐
You’llpayfortheimportedtechnologyintheformofroyaltiesapartfromacer
Itisimportanttosoundpolitewhenansweringthephone,whoeveritisfrom.A、在
WhatisthemostimportantfactorforarockettoescapefromtheEarth?[br]Wh
The(manage)______ofacompanyisaveryimportantpartoftheworkingprocess
Giventhegovernment’srecordonunemployment,theirchancesofwinningtheelec
Thepurposeoflifelongemploymentisto______.[br]Attitudestowardslifelong
Thepurposeoflifelongemploymentisto______.[br]Bytrainingitsemployees,
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimport
CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.Withoutacarmost
CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.Withoutacarmost
随机试题
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
肥胖obesity;fatness
促进出版物销售的方法,不包括()。A.作者签售 B.出版物陈列 C.折价销
以下关于敏捷方法的叙述中,错误的是()。A.敏捷型方法的认为个人胜过工具
人工心肺机的基本组成包括A.灌注泵、储血器、变温器、氧合器 B.灌注泵、氧合器
A.脊髓灰质炎糖 B.百日咳、白喉类毒素 C.麻疹减毒活疫苗 D.丙种球蛋
表3—2是已公布的2006年我国国际收支平衡表简表,请根据此表在下列备选答案中选
某家庭以30万元购买了一套住宅,银行为其提供了20年期的住房抵押贷款,该贷款的年
证券交易所对A股和基金每日涨跌幅偏离值超过()的前3只证券,要公布其成交金额最大
关于工序特征的描述,下列说法中正确的是()。A:工作者、工作地点不变,劳动工具、
最新回复
(
0
)