首页
登录
职称英语
In the 18th century New York was smaller than Philadelphia and Boston. Today
In the 18th century New York was smaller than Philadelphia and Boston. Today
游客
2024-07-22
63
管理
问题
In the 18th century New York was smaller than Philadelphia and Boston. Today it is the largest city in America. How can the change in its size and importance be explained?
To answer this question we must consider certain facts about geography, history and economics. Together these three will explain the huge growth of America’s most famous city.
The map of the Northeast shows that four of the most heavily populated areas in this region are around seaports. At these points materials from across the sea enter the United States, and the product of the land are sent there for export across the sea.
Economists know that places where transportation lines meet are good places for making raw materials into finished goods. That is why seaports often have cities nearby. But cities like New York needed more than their geographical location in order to become great industrial centers. Their development did not happen simply by chance. [br] Three hundred years ago, New York was______.
选项
A、the largest city in America then
B、the smallest city in America then
C、smaller than Philadelphia
D、larger than most cities of the world then
答案
C
解析
细节推断题。由线索词。Three hundred years ago定位到第一段第一、二句。文章开头提到,在18世纪,纽约比费城和波士顿都小,如今却成为了美国最大的城市。题干中的Three hundred years ago即为原文中的In the 18th century,故C)正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3688350.html
相关试题推荐
Wordsworthwasoneofthegreatestpoets______livedinthe19thcentury.A、that
______isthebesttitleforthisarticle.[br]Duringthe16thcentury,whathap
______isthebesttitleforthisarticle.[br]Duringthe16thcentury,whatha
Wordsworthwasoneofthegreatestpoets______livedinthe19thcentury.A、whic
Intheeighteenthcentury,citiesbecamelargerandlarger.Peoplemovedfro
Wordsworthwasoneofthegreatestpoets______livedinthe19thcentury.A、thatB
Inthe18thcenturyNewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.Today
SinceWorldWarTwo,especiallyinthelastfewdecadesofthe20thcentury,lar
SinceWorldWarTwo,especiallyinthelastfewdecadesofthe20thcentury,lar
SinceWorldWarTwo,especiallyinthelastfewdecadesofthe20thcentury,lar
随机试题
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
BilingualEducationI.BilingualEducation—Bilingual
小区室外给水管网在某些管段应装设阀门,关于装设部位,下列说法错误的是( )。A
医学道德评价标准的首要标准是:A.是否有利于患者疾病的缓解、痊愈和生命的安全
下列属于能直接破坏DNA而阻止其复制的抗恶性肿瘤药是A、长春碱类 B、亚硝脲类
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
关于本公文文种的说法正确的是:() A.行文方向只适用于下行文 B.特点
学生是生活在一定的社会关系中,具有特定的()的人。
下列关于DNA双螺旋模型的叙述,错误的是()。 A.是DNA的二级结构 B.
最新回复
(
0
)