首页
登录
职称英语
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scient
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scient
游客
2024-07-19
54
管理
问题
Why don’t birds get lost on their long flights from one place to another? Scientists have puzzled over this question for many years. Now they’re beginning to fill in the blares.
Not long ago, experiments showed that birds rely on the sun to guide them during daylight hours. But what about birds that fly at night? Tests with artificial stars have proved that certain night -- flying birds are able to follow the stars in their long-distance flights.
A dove had spent its lifetime in a cage and had never flown under a natural sky. Yet it showed an inborn ability to use the stars for guidance. The bird’s cage was placed under an artificial star- filled sky. The bird tried to fly in the same direction as that taken by his outdoor cousins. Any change in the position of the artificial stars caused a change in the direction of his flight.
But the stars are apparently their principal means of navigation. When the stars are hidden by clouds, they apparently find their way by such landmarks as mountain ranges, coast lines, and river courses. But when it’s too dark to see these, the doves circle helplessly, unable to find their way. [br] In total darkness, doves ______.
选项
A、use landmarks
B、don’t know which way to fly
C、fly back home
D、wait for the stars to appear
答案
B
解析
见本文最后一句:“But when it’s too dark to see these, the doves circle helplessly unable to find their way. ”
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3683628.html
相关试题推荐
NotonlyIbutalsoJaneandMaryaretiredofhavingonemeetingafteranother.
Qantas(广达斯航空公司)hasmoreflightstomoreplacesthananyotherAustralianairli
Scientistsaretryingtomakethedesertsintogoodlandagain.Theywantto
Scientistshavediscoveredthatteaisgoodforus.Ittastesgoodanditis
Scientistshavediscoveredthatteaisgoodforus.Ittastesgoodanditis
ThereisanothersalethisChristmasseason.Withtheslidingsoundofcash
Qantas(广达斯航空公司)hasmoreflightstomoreplacesthananyotherAustralianair-l
Scientistshavebeentryingtocomeupwithbiologicalexplanationsforthediff
Scientistsandexpertshaveprovedthatthepatternofahumanbeing’sfingersk
Scientistsandexpertshaveprovedthatthepatternofahumanbeing’sfingersk
随机试题
ThiscalmingdownisperhapsthemainreasonwhyIkeepadiary.Itisincre
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
几百年来,昆曲在表演(staging)的通俗性上经历了种种波折。然而从未有人怀疑过它在戏剧领域享有的最高(supreme)地位。昆曲在其他形式的传统戏剧
某市一级耐火等级的高中教学楼,地上8层,层高4.1m,每层设8间教室,每间教室建
DNA和RNA分子的共同特点是()。A.基本组成单位相同 B.碱基相同 C
山梨醇在膜剂是作为()。A.脱膜剂B.填充剂C.成膜材料D.增塑剂E.湿润剂
建设项目的经济类信息不包括( )。A:施工信息收集 B:资金使用计划 C:
上消化道出血患者进行纤维胃镜检查的时间一般是A、出血后10~12小时 B、出血
A.当磁铁向下靠近金属线圈时,线圈中产生了顺时针的感应电流(俯视),两者之间表现
下列说法错误的是()。A.为避免通货膨胀,政府应通过行政手段使物价保持固定不动
最新回复
(
0
)