首页
登录
职称英语
Here are some situations where renting makes more sense than buying.1. Job
Here are some situations where renting makes more sense than buying.1. Job
游客
2024-07-18
55
管理
问题
Here are some situations where renting makes more sense than buying.
1. Job uncertainty. If you are a professional working with a company that can, or does, transfer you to different cities in short periods of time, then it may not make sense to buy. Renting allows you the flexibility of moving at the drop of a hat. If you are a professional on the move, make sure any lease(租赁合同)you sign is a "tenancy(租赁)at will", meaning, you can leave on 60 days(or a different agreed upon time)notice. Breaking a lease can be expensive, so keep this in mind.
2. Traveling. If you are constantly traveling with your job; particularly overseas, you may want to consider renting until you find the place you want to settle in. Owning a home requires that you are around(or someone reliable is around)to maintain your property. Being an absentee owner can be stressful since you are never able to take proper and full care of your purchase.
3. Risk. The housing market is uncertain just like any other market. The crash in the late 1980s was a financial blow to many investors and home owners. Buying a house automatically increases your financial risk. As a result of your recent home purchase you will need to increase your car insurance to protect your new asset in the case of an emergency. [br] From the passage, we know that ______.
选项
A、renting a house is always less expensive than buying a house
B、a professional on the move should never break a lease
C、constant travelers to foreign country needn’t worry about their property
D、when traveling, we may not take proper care of our purchase
答案
D
解析
细节推理题。题目询问根据本文,我们可以知道哪个判断是正确的。通过阅读全文,可以发现选项D(旅行时,我们可能不会很好地照管自己的财产)符合第二条中的要求,为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3683018.html
相关试题推荐
Stayinginahotelcosts______rentingaroominadormitoryforaweek.A、twice
Infact,hedoesn’thaveany(able)______todealwithsuchsituations.ability事
Herearesomesituationswhererentingmakesmoresensethanbuying.1.Job
Herearesomesituationswhererentingmakesmoresensethanbuying.1.Job
Herearesomesituationswhererentingmakesmoresensethanbuying.1.Job
Herearesomesituationswhererentingmakesmoresensethanbuying.1.Job
Herearesomesituationswhererentingmakesmoresensethanbuying.1.Job
Whenthinkingaboutrentingorbuyingahouse,it’shardtoknowwheretost
Whenthinkingaboutrentingorbuyingahouse,it’shardtoknowwheretost
Whenthinkingaboutrentingorbuyingahouse,it’shardtoknowwheretost
随机试题
Mr.andMrs.Smith______inthepast.[br]Theydecidedtogotoareallygoodh
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Hello?M:Hi.Marie.thi
Attheageoftwelve,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithas【C1】___
[originaltext][2]TheBritishprimeministerannouncedthattheU.S.andBri
在建筑工程施工发包与承包计价方面,下列有关招标标底、招标报价的表述中,不正确的是
下列关于贷款风险迁徙率的说法,不正确的是()。A.该指标是一个静态指标
各个年龄期的小儿具有不同的特点新生儿期A.易患各种感染和传染性疾病 B.易
患者,女.30岁。新婚第3天,出现发热,腰痛,尿频尿急,尿道灼痛,小便黄少,舌红
影响产品价格的因素包括()。A.政策法规因素 B.价值因素 C.成本因素
(2021年真题)关于工程监理与项目管理一体化的说法,正确的是( )。A.工程
最新回复
(
0
)