首页
登录
职称英语
Students must apply for a place before attending any class. Applications(申请)
Students must apply for a place before attending any class. Applications(申请)
游客
2024-07-18
41
管理
问题
Students must apply for a place before attending any class. Applications(申请), either by post or in person, are dealt with strictly in the order they are received at the Adult Education Office. You can apply:
By Post—use the card provided with the exact fee. You will be accepted for the course unless it is full, in which case we will inform you. An acknowledgement(承认)will not be made nor a receipt(收据)sent unless you provide a stamped addressed envelope. Receipts will normally be given out at the first class.
In Person—call at the Adult Education Office(ground floor, C Block)between approximately 9:00 a.m. and 3:30 p.m.(2:30 p.m. on Friday), or at the College Reception Desk(at the main entrance)at the other times(in the evenings until about 7:30 p.m.—not Fridays). Students should note that popular classes may be full well before the course is to start, so that early application is strongly advised to avoid disappointment.
For the Autumn Term, applications will be accepted by post(preferably)or in person from 1st August.
For the Spring Term, applications will be accepted from 1st December.
For the Summer Term, applications will be accepted from 1st April. [br] Students who apply to the college by post will______.
选项
A、avoid disappointment
B、be sent a bill
C、have an advantage over people applying in person
D、be informed if they cannot get a place
答案
D
解析
细节题。题目询问“通过邮件申请的学生将……”。本题答案可以从第二段中得到。选项D(如果他们没能申请到一个听课名额的话,会接到通知)为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3682821.html
相关试题推荐
Studentsmustapplyforaplacebeforeattendinganyclass.Applications(申请)
Studentsmustapplyforaplacebeforeattendinganyclass.Applications(申请)
Studentsmustapplyforaplacebeforeattendinganyclass.Applications(申请)
[originaltext]W:Itoldyouthatyoushouldnotbelateforclass.M:Well,I’
[originaltext]W:Itoldyouthatyoushouldnotbelateforclass.M:Well,I’
Hehasbeenawayfromhome______threemonthsago.A、sinceB、forC、duringD、before
Thestudentsshouldbe______forthethingsthattheydo.A、responsibleB、popular
Thestudentsoftenhave(heat)______discussionintheclass.heatedhaveaheated
Healwayshasgreattrouble(understand)______whattheteachersaysinclass.un
Heistheonlyoneofthestudentswho______finishedthetaskintime.A、isB、are
随机试题
[originaltext]DidJanegiveyouanexplanationaboutwhythedeliverywaslate?
•Lookattheformbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearamanphon
WhenhisdaughterMarywentoutforhereveningwalkDoctorCochransatfo
Inthissection,youaregoingtoreadapassagewithtenstatementsattachedto
【B1】[br]【B8】[originaltext]Sportisnotonlyphysicallychallenging,bu
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingestimat
旅馆门厅(大堂)内,下列哪一项不是必须设置的功能?( )A.商务中心 B.旅
《建筑基坑支护技术规程》(JGJI20·2012)规定:软土基坑开挖应按(
关于薪酬公平性的说法,正确的是( )。A.同一地区的不同企业中类似职位的薪酬应
(2015年真题)采用锁口管接头的地下连续墙的施工工序包括:①开挖沟槽②吊放钢筋
最新回复
(
0
)