首页
登录
职称英语
Old age has always been thought of as the worst age to be; but it is not【B1】_
Old age has always been thought of as the worst age to be; but it is not【B1】_
游客
2024-07-14
56
管理
问题
Old age has always been thought of as the worst age to be; but it is not【B1】______for the old to be unhappy. With old age should come wisdom and the ability to help others with【B2】______wisely given. The old have the joy of seeing their children making progress in life; they can【B3】______their grandchildren【B4】______around them; and perhaps best of all, they can, if their life has been a useful one, feel the happiness of having come through the【B5】______of life safely and having reached a time when they can lie back and rest, leaving others to continue the battle. [br] 【B5】
Old age has always been thought of as the worst age to be; but it is not necessary for the old to be unhappy. With old age should come wisdom and the ability to help others with advice wisely given. The old have the joy of seeing their children making progress in life; they can watch their grandchildren growing up around them; and perhaps best of all, they can, if their life has been a useful one, feel the happiness of having come through the battle of life safely and having reached a time when they can lie back and rest, leaving others to continue the battle.
选项
答案
battle
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3676094.html
相关试题推荐
Maryisalwaysreadytohelpotherswhentheyareintroubleandshenever_____
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【B1】_
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【B1】_
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【B1】_
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Babyshowershavealwaysservedseveral【B1】______.Theyallowfriendsandfam
Babyshowershavealwaysservedseveral【B1】______.Theyallowfriendsandfam
Babyshowershavealwaysservedseveral【B1】______.Theyallowfriendsandfam
Meetingscannotalwayssucceedinsolvingproblemsunderdiscussion.A、会议并非总能成功地
Travelwasnotalwaysaspopularasitistoday.Inthepastonly【B1】_______p
随机试题
John’sactualperformancedidnotconfirmthebeliefthat___________________(高分
Occasionalself-medicationhasalwaysbeenpartofnormalliving.Themaking
图示电路消耗电功率2W,则下列表达式中正确的是:
下列关于土地征收的说法中,不正确的是( )。A.土地征收是一种行政关系 B.
( )是实行建设工程的最根本的技术文件。 A、施工图纸 B、设计图纸
下列外国作家、作品、国别对应错误的是()A.但丁——《神曲》——意大利,莫里哀
在题图中,杆AB在该位置的动能为:
贴现债券的实际收益率()票面贴现率。A:高于B:等于C:低于D:无关于
基本预备费一般按固定资产投资中工程费用和其他费用之和20%测算。()
衡平法是判例法的一种形式。下列有关衡平法的表述哪一项是不正确的? A.衡平法
最新回复
(
0
)