首页
登录
职称英语
We are used to the idea of aging in ourselves. We are so used to this that it
We are used to the idea of aging in ourselves. We are so used to this that it
游客
2024-07-13
36
管理
问题
We are used to the idea of
aging
in ourselves. We are so used to this that it comes as a surprise to find that there may be some animals that do not age.
Sea anemones (海葵) are an example. Some have been kept for nearly a century without showing any signs of lifelessness. Some kinds of sea worms can even " grow backwards. " If kept in the dark and given nothing to eat, they get steadily smaller. They finally end as a ball of cells looking rather like the egg from which they came. Under good conditions the ball will turn back to a worm and start growing again. One could probably keep them growing and un-growing again and again. [br] The underlined word "aging" in the first sentence means_______.
选项
A、growing old
B、the age of a person
C、getting younger
D、un-growing
答案
A
解析
从文章可以推断aging是指“变老”。因此选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3674894.html
相关试题推荐
Weareusedtotheideaofaginginourselves.Wearesousedtothisthatit
Weareusedtotheideaofaginginourselves.Wearesousedtothisthatit
Weareusedtotheideaofaginginourselves.Wearesousedtothisthatit
Weareusedtotheideaofaginginourselves.Wearesousedtothisthatit
Weareusedtotheideaofaginginourselves.Wearesousedtothisthatit
随机试题
WhatisRobertworriedmoreabout?[br][originaltext]Interviewer(W)RobertBall
Josephwasverylucky______withhislife;healmostdidnotgetoutoftheroo
Whichnumbercomesnextinthisseriesofnumbers?23571113?17前面几个数都是质数,所以
Salt,shellsormetalsarestillusedasmoneyinout-of-the-waypartsofth
Mr.Smith______thesuggestionthatsometapesofourlabshouldbereplaced.A、p
WhenIfirstentereduniversity,myaunt,whoisanEnglishprofessor,gave
不等式∣x+1∣+∣x-2∣≤5的解集为A.2≤x≤3 B.-2≤x≤13
对于具体方案优化,应综合考虑工程质量、造价、工期、安全和环保五大目标,基于()
进行外汇期货套期保值交易的目的是为了规避()。A.利率风险 B.外汇风险
知识点:肠梗阻腹胀最明显的肠梗阻 A.完全低位性肠梗阻 B.不完全性高位
最新回复
(
0
)