首页
登录
职称英语
Seeking a CooperationDear Mr. Lee,
Seeking a CooperationDear Mr. Lee,
游客
2024-07-04
51
管理
问题
Seeking a Cooperation
Dear Mr. Lee,
I have just been informed that our mutual friend, Mr. Johnson, the boss of the Chinese Food Restaurant has decided to retire from business and sell out. He asks a price of $10 000 for the whole establishment, including furniture and various modem installations (装置,设备).
I am interested in the offer and I’d like to take over the business. As I understand you are interested in the restaurant business, I hasten to inform you of the matter. I think the price of the $10 000 is not high, for the furniture alone is worth $1 000, while the modern installations including a new refrigerator purchased in the United States are valued at $5 000. Besides, the restaurant has been doing a booming business in spite of the general depression. The goodwill of the establishment therefore is worth several thousand dollars.
I intend to invest $5 000 in the business as I am short of money, and I should feel very glad if you are care to invest a similar amount, I believe we can get along as partners wonder fully well.
I do hope you’ll give me a prompt reply.
Yours sincerely,
William Black [br] Why does the author write to Mr. Lee?
The author writes to Mr. Lee to seek______ .
选项
答案
cooperation/a partner
解析
本题问的是作者写信给李先生的原因是什么。根据文章第三段...and I should feel very glad if you are care to invest a similar amount,I believe we can get along as partners wonderfully well.(如果你能投入相同的资金我将非常高兴,而民我相信我们将会成为愉快的合作伙伴)可以得知作者写信的目的是寻求合作。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3661822.html
相关试题推荐
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
(Ehime-ken)EhimeUniversityinMatsuyamaisseekingEnglishinstructorsfor
随机试题
[originaltext]PresidentBushhasleftonhisfirstofficialtriptoEurope.
Peoplefromallwalksoflifetookpartinthedemonstration.Theunderlinedpar
[originaltext]M:Well,you’veaskedaratherstrangepersonaprettystandardq
Internetvotinghappensallthetime,butusuallyit’sconfinedtotopicssu
______(无论对于小孩的出生反应如何),itisobviousthattheshiftfromtheroleofhusbandto
一般来说,关于买卖双方对价格的认同程度,下列说法正确的有()。 ①分歧大,成
房地产需要专业估价的基本条件是房地产具有()的特性。A.独一无二和供给有限
有关胺碘酮的叙述,下列哪一项是错误的A.不能用于预激综合征 B.可抑制Ca内流
股票上市对公司可能的不利影响有()。A.商业机密容易泄露 B.公司价值不易确定
衰老红细胞难以通过微小血管和孔隙的主要原因是( )。A.渗透脆性增加 B.细
最新回复
(
0
)