首页
登录
职称英语
To drive any motor vehicle in Britain you must have a valid driving license
To drive any motor vehicle in Britain you must have a valid driving license
游客
2024-07-03
74
管理
问题
To drive any motor vehicle in Britain you must have a valid driving license and insurance. The minimum age for a driving license is seventeen for a car or motor cycle. During your first year your own overseas driving license or International Driving Permit (许可证) will qualify you to drive, If you are from a European Community country, you can exchange your existing full license for a full British one as long as you apply within the first 12 months of taking up residency.
A learner driver must display the prescribed ’L’ plate on any vehicle the driver is driving and must be accompanied by a supervisor (监管人) who holds a full license for that type of vehicle.
You will need to read and know the British Highway Code (公路法规) which summarizes the traffic laws. Most important, in Britain we drive on the left and overtake (超车) on the right. It is compulsory for anyone on a motor cycle to wear a regulation crash helmet(头盔) and for both the front seat occupants in a car to wear seat belts. There are also strict laws about drinking (alcohol) and driving. If you intend to drink then do not drive a motor vehicle, but take public transport instead! [br] The two persons sitting on front seats in a car need to wear
选项
A、no-slipping shoes
B、crash helmets
C、seat belts
D、glasses
答案
C
解析
从第三段第三句可知,骑摩托车需戴头盔,轿车前座两位需系安全带。题目问的是轿车乘客,故C对。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3661280.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Youmusthavebeendrivingtoofast.M:No,Icrashedintothe
[originaltext]W:Jack,wouldyouminddrivingmetothestation?M:Sure,whyn
January1st,1997,isthehistoricdatewhenBritain(join)______theCommonMa
Becausehewasdriving_____________________.[originaltext]Whydidthepolices
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
Youarerequiredto(fast)______theseatbeltwhendrivingsoastoprotectyou
BPisoneofBritain’sbiggestcompaniesandoneoftheworld’slargestoil
BPisoneofBritain’sbiggestcompaniesandoneoftheworld’slargestoil
BPisoneofBritain’sbiggestcompaniesandoneoftheworld’slargestoil
随机试题
Indiansalwaysshake(摇)theirheadstheytalktoothers.【C1】______doesnotha
BeingwithSeamusHeaneywaslikebeingwithtwopeopleatonce.Ontheone
CollegeRequiresFitnessAssessmentforFreshmenA)Duringth
She______Mr.Brownyesterdaymorning,forhehasgonetoNewJerseyOnbusines
项目监理机构对工程施工质量实施控制的主要依据有( )。A.工程合同文件 B.
()1月国务院办公厅转发了《关于进一步加强古籍保护工作的意见》,就加强古籍保护
生产厂房的空调系统在无生产负荷的联合试运转及调试中,不符合规定的调试要求应是下列
1959年,美国科学院召开了改进中小学自然科学教育的会议,从而掀起了60年代以加
与强、平衡、灵活的神经类型相对应的气质类型是()。 A.胆汁质 B.多血质
为满足安全监督管理的需要,将压力管道分为( )。A.GA B.GB C.GC
最新回复
(
0
)