首页
登录
职称英语
Over 1 billion people lack adequate housing. These people are found in every
Over 1 billion people lack adequate housing. These people are found in every
游客
2024-07-02
50
管理
问题
Over 1 billion people lack adequate housing. These people are found in every country of the world and, indeed, in almost every community. In some cases, they don’t even have a roof over their heads. The problem is huge. Does this mean there is nothing that can be done?
According to the people at Habitat(住处) for Humanity International(HFHI), there is plenty that can be done. HFHI was founded in 1976 by Millard and Linda Fuller, millionaires who decided their money could best be spent helping people. Since then, HFHI has helped fix and build homes for tens of thousands of people in the United States and over 30 other countries.
HFHI believes that the homes should not be given as charity; instead, the organization follows a system known as partnership housing: The people who will live in the homes work together with volunteers on the construction and then gradually pay off the basic cost of the homes.
These payments, together with contributions, enable HFHI to help other people.
Throughout the world, the number of people who lack housing:【46】.
HFHI stands for:【47】.
The founders of HFHI: two【48】.
The purpose of HFHI: help people【49】.
The system by which HFHI offers help: through【50】.
[br]
选项
答案
partnership housing
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3659867.html
相关试题推荐
Withoutacarmostpeoplefeelthattheyarepoor,andevenifapersonispoor
Bebotheredthepeople______.[originaltext]Howmanytimesdidhebotherthepe
[originaltext]M:Excuseme,canyoutellmeifthisbusgoestothePeople’spa
Soccerisplayedbymillionsofpeopleallovertheworld,buttherehaveonl
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______[br]Whats
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______[br]Whoco
Whatsortofpeopleisthisarticlewrittenfor?Itaimsat______[br]Accord
Sofarthereisnoproof______peoplefromotherplanetsdoexist.A、whichB、that
Whichgroupo[people,accordingtothespeaker,aremostlikelytouseE-mail?
WhatisE-mail?Itisanewwayof____________formanypeople.[originaltext]
随机试题
钟表上的秒针一下一下地移动,每移动一下就表示我们的寿命已经缩短了一部分。再看看墙上挂着的可以一张张撕下的日历,每天撕下一张就表示我们的寿命又缩短了一天。
Todaywomenearnalmost60percentofallbachelor’sdegreesandmorethan
WhydidHelenwroteathank-youlettertoLaura?Helenwroteathank-youlett
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
TheSpanish-AmericanWartookplaceinthelate1800sduringtheadministrat
A、Pleased.B、Surprised.C、Satisfied.D、Worried.B选项表明本题就某人的情绪感受提问。由短文中提到的…butwh
以募集方式设立股份有限公司的,发起人认购的股份不得少于公司股份总数的()。
(2019年真题)持有期货公司主要股东不能正常行使股东权利或者承担股东义务,可能
广发科贸有限公司(3542916482)是一家有进出口经营权的国有企业,20
根据票据法律制度的规定,关于银行承兑汇票通过票据市场基础设施提示付款的下列表述中
最新回复
(
0
)