首页
登录
职称英语
Possibly no other man has influenced the institutions of government in the Un
Possibly no other man has influenced the institutions of government in the Un
游客
2024-07-02
56
管理
问题
Possibly no other man has influenced the institutions of government in the United States as much as Thomas Jefferson. He was the author of the American Declaration of Independence, supporter of the Bill of Rights, founder of one of the two major political parties through which the people of United States govern themselves, and the third President of the United States.
What kind of a man was Thomas Jefferson? He was born in Shadwell, which is now Albemarle Country, Virginia, on April 13, 1743, into the class of people which, throughout his life, he denied had any right to rule over the lives and minds of other men. His father, Peter Jefferson, was a successful planter who bore an honored name in the community, and his mother belonged to the aristocratic Randlphs, one of the oldest families in Virginia.
Jefferson graduated from William and Mary College in Virginia in 1762, chose law as his profession, and he became extremely successful. Topic: life story of (46) .
He was born in the state of (47)
He graduated from (48) College in Virginia.
He was considered a great man because: He was the (49) of the United States.
He founded one of the two (50) through which American people govern themselves.
选项
答案
Thomas Jefferson
解析
细节题。文章第一句就指出了本文的主人公“Possibly no other man has influenced the institutions of government in the United States as much as Thomas Jefferson.”,故正确答案为Thomas Jefferson。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3659690.html
相关试题推荐
PossiblynoothermanhasinfluencedtheinstitutionsofgovernmentintheUn
PossiblynoothermanhasinfluencedtheinstitutionsofgovernmentintheUn
PossiblynoothermanhasinfluencedtheinstitutionsofgovernmentintheUn
[originaltext]W:CouldIpossiblyaskyoutoturndownthevolumeofyourTV?M
A—draftB—GovernmentBillC—lawenforcement
A—draftB—GovernmentBillC—lawenforcement
A—draftB—GovernmentBillC—lawenforcement
Myteacher______mydecisiontostudyscience.A、influencedB、affectedC、touched
Theyaskedforfurther______(clarity)ofgovernment’splans.clarification本题测试的
Thegovernmentshouldtakethe(initiate)______toendthestrike.initiative本题考查固
随机试题
【B1】[br]【B8】A、somethingB、anythingC、everythingB此处是在说:“如果你需要任何东西可以去隔壁家”。somet
Mostofustendtothinkthatattractivepeoplearealwaysatanadvanta
[originaltext]Nowyou’veonlybeentherethisonesemestersothisisyour
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
A.末端回肠 B.直肠及乙状结肠 C.回盲部 D.左侧结肠 E.空肠或回
下列各项属于社区试验的主要特征的是A.常用于预防性制剂或方法的评价 B.以人群
下列关于股票的理论价格的说法中,错误的是()。A.股票价格是指股票在证券市场
患者,男.35岁。反复鼻衄,皮肤黏膜出血。检查:肝、脾不大,血常规:血红蛋白60
下列历史事件按时间排序正确的一组是( )A.百家争鸣——独尊儒术——新文化运动
下列关于止损限额的说法,正确的有()。A.止损限额是指所允许的最大损失额 B.
最新回复
(
0
)