首页
登录
职称英语
Conversation :After reading the following passage, you will find 5 questions
Conversation :After reading the following passage, you will find 5 questions
游客
2024-07-02
63
管理
问题
Conversation :After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. For each question or statement there are 4 choices marked A), B), C) or D). You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Most insurance companies in the world are stock insurance companies or mutual insurance companies. A stock insurance company is owned by stockholders, who share in profits earned by the company. A mutual insurance company is owned by the policyholders (投保人). Profits earned by a mutual insurance eompany are returned to the policyholders as dividends (股息) or used to cut future insurance cost.
In addition to the private insurance organizations, certain types of insuranee are provided in the U. S. by governmental organizations. A notable instance is the system of social security operated by the federal government through the Social Security Administration.
An insurance company may require a policyholder to provide proof of the ownership and the value of lost or damaged property before it pays compensation. For this reason, policyholders should have such evidence of their possessions as lists, sales receipts, appraisals (估价单), or photographs. The evidence should be kept in a safe-deposit box or other secure place outside the home.
Many companies that sell health insurance policies (保险) provide cash benefits to the insured person. A cash benefit is a fixed dollar amount for each medical expense or day of hospitalization. If the cash benefits do not cover the entire cost of medical care, the policyholder must pay the rest. [br] The evidence of photographs should kept ______.
选项
A、in secure place at home
B、in a drawer
C、in a pocket
D、securely outside the home
答案
D
解析
文章第三段最后一句指出,证据应保存在保险箱盒里或户外的安全地方。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3658877.html
相关试题推荐
IwassoinvolvedinreadingthebookthatI(read)______itforthreehoursb
Accordingtothepassage,marketingusedtobemainlyconcernedwith______.[br
Accordingtothepassage,marketingusedtobemainlyconcernedwith______.[br
Accordingtothepassage,marketingusedtobemainlyconcernedwith______.[br
WhichofthefollowingisNOTawayofnon-verbalcommunicationsaccordingtoth
Asmallpopulationmaymean______.[br]Accordingtothepassageslowlyrising
Nosoonershe______(finish)readingthenewspaperwhenstudents’questionsbe
Thefollowingisalistofsomecharacteristicsofgoodstudents,whichshow
Thefollowingisalistofsomecharacteristicsofgoodstudents,whichshow
Thefollowingisalistofsomecharacteristicsofgoodstudents,whichshow
随机试题
ReadingontheInternetI.The【T1】ofreadingandInterne
Anewpartnerpushesouttwoclosefriendsonaverage,leavingloverswitha
SuggestionsofReadingActivitiesI.Three【T1】______phase
关于与供应商制定的长期契约中,必须要包括的内容有()。A.企业有对供应商监督的
何谓主诉?其书写原则是什么?
下面关于要素膳的描述,错误的是( )。A.营养素齐全 B.消化道内缺少消化液
对于国家实力与国际话语权之间的关系,我们的舆论往往作片面的理解,认为国际话语权的
职业对人的意义体现在多个方面,包括 A.养家糊口、谋取生计的手段 B.实现人
下列关于中小非金融企业集合票据的表述,正确的有()。A:约定在定期限还本付息B
货币是一般等价物,同时也是一种特殊的商品,原因是货币固定充当一般等价物。
最新回复
(
0
)