首页
登录
职称英语
How to Read Newspapers The headline o
How to Read Newspapers The headline o
游客
2024-06-30
61
管理
问题
How to Read Newspapers
The headline of a newspaper presents the heart of the news in brief form. Because of space limitations headline writers tend to use short verbs and nouns. Scanning the headlines gives a hasty look at the major news of the day. Headlines are often presented in steps. Each Section adds to the news presented in the top headline. If you have only a little time, you may wish to read the headlines and follow up only a few stories you are particularly interested in.
The first paragraph or lead of a news story answers certain questions that might be asked by a reader. A lead answers some or all of these questions: "Who? What? When’? Where? Why? How?" Once again, if you are pressed for time, you can get a great deal of information by reading just the lead.
The news article develops the information presented in the headline and the lead. Since news columns must fit the space provided, putting the most important information at the beginning makes sense. You will not, of course, read every news item every day.
How to Read Newspapers
1) (46) help you to get the major news of the day.
2) If you haven’t enough time, you are advised to read the headlines and follow up only (47) that you are interested in.
3) Once again, if you are pressed for time, you can get a lot of information by (48)
4) You must bear it in mind that the (49) is always put at the beginning of news column.
5) It is impossible that you can read (50) every day. [br]
选项
答案
reading the lead
解析
根据文章第二段最后一句“Once again,if you are pressed for time,you can get a great deal of information by reading just the lead.”可找到答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3656100.html
相关试题推荐
HowtoReadNewspapersTheheadlineo
HowtoReadNewspapersTheheadlineo
HowtoReadNewspapersTheheadlineo
HowtoReadNewspapersTheheadlineo
HowtoReadNewspapersTheheadlineo
Londonersaregreatreaders.Theybuyavastnumberofnewspapersandmagazi
Lookatthosestudentsinthereadingroom.Somearereadingnewspapers;______
随机试题
—Readtheadviceaboutcooperation.—Choosethebestwordtofilleachgap,from
Whenistheguidedtourofthecampusgiven?[br][originaltext]M:I’mherefor
[originaltext]Whydoesthewomanwanttobetransferredtoanotherdepartment?[
索赔是合同管理中经常会碰到的问题,以下关于索赔管理的描述中,()是正确的。
下列超前地质预报的物探方法中可用于长距离预报的是()。A.地质雷达法 B
患者,女,29岁,已婚。因分娩时受寒,产后小腹疼痛,拒按,恶露量少,行而不畅,色
集装箱运输整箱货的装箱与拆箱作业由()负责。A.集装箱中转站 B.海关 C.
粉煤灰路堤的施工步骤与土质路堤施工方法相类似,仅增加了包边土和()等工序。
有关Graves病的病因,叙述正确的是A:与遗传、免疫均有关 B:与遗传有关,
在仲裁程序中,当事人对仲裁协议的效力有异议的,应当在( )提出。2016A、答
最新回复
(
0
)