首页
登录
职称英语
I was raised speaking English, but I also spoke Spanish at home. When I went
I was raised speaking English, but I also spoke Spanish at home. When I went
游客
2024-06-29
60
管理
问题
I was raised speaking English, but I also spoke Spanish at home. When I went to school for the first time, I was enrolled in ESL classes—classes for English as a Second Language. I was also put into the Limited English Proficiency Program. In all these classes, I always got the highest grades. I was the best reader and speaker. There was no reason for me to be in any of those classes.
When my parents discovered that I was ha those classes instead of in regular classes with other English-speaking students, they went to the school administration to complain about the discrimination. The school had nothing to say. My parents tried to get me out of the ESI classes, but the school fought very hard to keep me there. And then we found out why—for every student the school had in the ESI. and the Limited English Proficiency Program, they would receive $ 400. This was pretty devastating (令人震惊的). The school’s only excuse for keeping me there was that I lived in a Spanish-speaking household, and that I ’was influenced by the way my parents spoke. My parents were outraged, but I remained in the ESL and the Limited English Proficiency Program until I was in the fifth grade.
Then my parents transferred me to another school where they had friends. The new school gave me an English proficiency test. I aced (考得好,写得好) it. So I didn’t have to attend those programs for non-native English speakers. I was finally on the right track and back at the head of the class. The first school I had attended would have never let me out of those programs or even let me take the test. I was too "Spanish" for them. [br] What was the author’s feeling when he described his first school?
选项
A、He remembered a sympathetic school administration.
B、He was made to feel welcome because he spoke Spanish.
C、He felt that the school cared more about money than about pupils’ welfare.
D、He was grateful that the school took such a keen interest in his progress.
答案
C
解析
在文中最后一段中,作者说The first school I had attended would have never let me out of those programs or even let me take the test. I was too "Spanish" for them. (第一个学校肯定得让我上那些课程而且也不会让我参加考试的,因为对于他们而言我太“西班牙”了。)由此我们推测出作者认为第一个学校的做法非常不对,再结合本文第二段可知作者认为第一个学校太看重金钱而不为学生着想。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3654628.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hello,StanfordGroup.ThisisTinaspeaking.HowcanIhelpy
[originaltext]W:Hello,StanfordGroup.ThisisTinaspeaking.HowcanIhelpy
It’snogood(try)______tolearnEnglishbyreadingonly.trying他来中国的动机是学习汉语和旅游
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthat
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthat
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthat
WhendidthefirstdailyEnglishnewspapercomeout?Itcameoutin__________.
HeraimsinlearningEnglisharetoreadEnglishwitheaseandwriteitwith__
DoyouwishtoenterasummerschoolofEnglishinBritain?Herearesometip
DoyouwishtoenterasummerschoolofEnglishinBritain?Herearesometip
随机试题
Manypeoplemaketheirlivingwiththeirhands.Edmakeshislivingwithhisfe
TherearemanysuperstitionsinBritain,butoneofthemost【C1】______heldi
[audioFiles]audio_ehbm_j51001(20082)[/audioFiles]A、At7o’clock.B、Notbad.C、A
中华文明,又称“华夏文明”。“华夏”是中国汉民族的前身。中华文明可以追溯到公元前26世纪黄帝统一中原,至今延续五下多年。无论从语言和文字,还是从哲学、文
WhenFuatEcerdecidedtogobacktoschoolforanM.B.A.afterthreeanda
ThelibraryofCongressisAmerica’snationallibrary.Ithasmillionsofbo
“优秀出版科研论文奖”由( )主持评选。A.中共中央宣传部 B.新闻出版总署
软件测试原则中指出“完全测试是不可能的”,主要原因是______。A.输入量太大
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
某二级耐火等级的多层沥青加工厂房,地上4层,每层建筑面积2300m2,使用人数不
最新回复
(
0
)