首页
登录
职称英语
Why did Tina come to the employment agency? To look for______. [br] [originalte
Why did Tina come to the employment agency? To look for______. [br] [originalte
游客
2024-06-25
52
管理
问题
Why did Tina come to the employment agency? To look for______. [br]
Tina began to look for a new job. She went to the employment agency and filled out a form, but the agency was not able to find a place for her. Everyday she looked at the help wanted advertisements in the newspapers. She also talked to her friends about getting a job. But there was one big problem, most jobs require experience, and she had very little experience. [19]Finally she got a job as a saleswoman at a supermarket near her house. She was able to walk there. The pay wasn’t good, but it was nicer than working in a factory. She liked being a saleswoman at first After a few months, however, she found her job boring. She thought there would be no future for her to be a saleswoman.
选项
答案
saleswoman
解析
题目问的是蒂娜得到了什么工作。短文提到蒂娜还是找到了工作,在一家超市担任销售员。因此,空格处填入saleswoman。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3649285.html
相关试题推荐
HowmanykindsofdoctorsarethereintheUS?______.[br][originaltext]T
HowmanykindsofdoctorsarethereintheUS?______.[br][originaltext]T
HowmanykindsofdoctorsarethereintheUS?______.[originaltext]Therea
[originaltext]M:ABCHotel.CanIhelpyou?W:Yes,I’dliketobookadoubler
[originaltext]M:ABCHotel.CanIhelpyou?W:Yes,I’dliketobookadoubler
[originaltext]M:ABCHotel.CanIhelpyou?W:Yes,I’dliketobookadoubler
[originaltext]M:MayIclosethewindow?W:Yes,please.It’stoonoisyoutside
[originaltext]M:MayIclosethewindow?W:Yes,please.It’stoonoisyoutside
[originaltext]M:MayIclosethewindow?W:Yes,please.It’stoonoisyoutside
WhydidTinacometotheemploymentagency?Tolookfor______.[br][originalte
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00641(20097)[/img][br][originaltext]Myfatherworksina
Thereusedtobemanyguyswhoassertedthemselvesasall-powerfulChiKungmast
READINGWATSA.Inmanydevelopedcountriesliteracysk
DawnaWalterisoneoftheauthorsleadingthewayinBritainwithherbook
Acommonusewithgoldinthenineteenthcenturywasasastandardforthevalue
Thelandslidehasclaimed______livesonasouthernisland.[br][originaltext
FormanypeopleintheU.S.,sportsarenotjustforfun.Theyarealmosta
品德是道德品质的简称,是一种社会途径。
呼吸困难的护理措施中,正确的是A.取平卧位,减少体力消耗 B.保持呼吸道通畅
(2016年真题)下列关于债券的偿还期限,描述错误的是()。A.按偿还期限
最新回复
(
0
)