首页
登录
职称英语
Teens with eating disorders often turn to the Web—sometimes for help with the
Teens with eating disorders often turn to the Web—sometimes for help with the
游客
2024-06-20
67
管理
问题
Teens with eating disorders often turn to the Web—sometimes for help with their problem but also for new suggestions on ways to lose weight. Parents, however, seem largely unaware that their children are visiting eating disorder websites. Those conclusions are from a new study.
"People have always picked up and shared dangerous information, " said Dr. Rebecka Peebles, one of the study’s authors. " The Internet gives instant access to new and potentially dangerous information that kids may not have faced on their own. "
The Internet, e-mail and instant messaging are popular forms of communication for teens. Children between the ages of 13 and 19 are the group most likely to use the computer, according to the study. Additionally, as many as two thirds of teenage girls look for health information on the Web.
Some sites provide reliable information. But teens may also
stumble across
sites with harmful messages. These sites may be run as community forums or chat sites, where teens with eating disorders can exchange ideas and information to pick up their harmful activities.
According to Dr. Alexander Sackeyfio, an eating disorder specialist at Beaumont Hospital, this is something that all of us who treat eating disorders struggle with. And information should be presented in a way that will inform, but not in a way that might encourage someone to make their symptoms even worse.
Both Peebles and Sackeyfio recommended that parents not deny their children’s access to the Internet, but instead learn more about what sites they’re visiting and talk with them about it. And it’s important to find a health care professional well-educated in eating disorders and their treatment. [br] The underlined phrase "stumble across" in Paragraph 4 probably means "______".
选项
A、set up
B、give up
C、come across
D、talk about
答案
C
解析
由题干中的in Paragraph 4定位于文章第四段第二句,stumble across有“意外发现、偶然看见”的意思,而选项C正是此意,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3641994.html
相关试题推荐
TeenswitheatingdisordersoftenturntotheWeb—sometimesforhelpwiththe
TeenswitheatingdisordersoftenturntotheWeb—sometimesforhelpwiththe
Toavoidcarthefts,youmustapplyyourstreetsense.Sometimespeopledon’t
Toavoidcarthefts,youmustapplyyourstreetsense.Sometimespeopledon’t
Toavoidcarthefts,youmustapplyyourstreetsense.Sometimespeopledon’t
Sheissufferingfromanorexia—akindofeating______.(order)disorder本题考查名词加前缀转
Teamworkplaysanimportantpartinourdailylifeandwork,butsometimesp
Teamworkplaysanimportantpartinourdailylifeandwork,butsometimesp
Teamworkplaysanimportantpartinourdailylifeandwork,butsometimesp
Thecostofheatingyourhome,particularlyduringthecolderwintermonths,
随机试题
Studentloansarebasedonasimpleidea:thatagraduate’sfutureflowofe
Cheatinginsportisasoldassportitself.TheathletesofancientGreece
Duringtheholidays,(attend)______atthistouristsiteisstillontherisede
Intheclassicmarriagevow(誓约),couplespromisetostaytogetherinsicknes
2015年1月1日,甲公司从乙公司以分期付款方式购入一项非专利技术。该项技术作价
脑脊液中葡萄糖降低时,主要见于A.急性化脓性脑膜炎B.脑瘤C.神经梅毒D.病毒性
全国城镇体系规划由()报国务院审批。A:国务院城乡规划主管部f3 B:省级人民
智能辅助设施平台屏柜接地验收要求:不小于()mm2绝缘导线单独接地,门与柜体
自从邮票作为投资产品后,人们对于邮票收藏也变得________起来。原先大多数人
通货膨胀首先是一种()。A.制度现象 B.经济现象 C.心理现象
最新回复
(
0
)