首页
登录
职称英语
[originaltext] Articles in magazines and newspapers and special reports on r
[originaltext] Articles in magazines and newspapers and special reports on r
游客
2024-06-18
63
管理
问题
Articles in magazines and newspapers and special reports on radio and television reflect the concern of many Americans about the increasing dropout rate in our junior and senior high schools. Coupled with this fact is the warning that soon we will no longer have workforce to fill the many jobs that require properly-educated personnel. The highest student dropout rate is not a recent development. Ten years ago, many urban schools were reporting dropout rates between 35 and 50 percent. Some administrators maintain that dropouts remain the single greatest problem in their schools. Consequently, much effort has been spent on identifying students with problems in order to give them more attention before they become failures. Since the dropout problem doesn’t start in senior high school, special programs in junior high school focus on students who show promise but have a record of truancy, that is, staying away from school without permission. Under the guidance of counselors, these students are placed in classes with teachers who have had success in working with similar young people. Strategies to motivate students in high school include rewarding academic excellence by designating scholars of the month, or by issuing articles of clothing such as school letter jackets formally given only to athletes. No one working with these students claims to know how to keep all students in school. Counselors, teachers, and administrators are in the frontlines of what seems at times to be a losing battle. Actually, this problem should be everyone’s concern, since uneducated, unemployed citizens affect us all.
选项
A、It is less serious in cities than in rural areas.
B、It affects both junior and senior high schools.
C、It results from a worsening economic climate.
D、It is a new challenge facing American educators.
答案
B
解析
What do we learn about the student dropout problem in America?
四个选项的主语都是it,A)和D)是对it的评价,B)和C)是对其影响和来源的论述,由此可以推测本题与某一现象的细节问题相关。对于美国学生辍学这一问题,文章中提到Since the dropout problem doesn’t start in senior high school, special programs in junior high school focus on students who show promise but have a record of truancy...由此可见,辍学现象不是开始于senior high school(高中),而是在junior high school(初中)就已经出现了。换句话说,辍学现象既对高中产生了影响,也对初中产生了影响。所以选项B)为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3639950.html
相关试题推荐
[originaltext]EdgarPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hisparents
[originaltext]EdgarPoe,anAmericanwriter,wasbornin1809.Hisparents
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplant
[originaltext]Morethanfiftyyearsago,theUnitedNationsdeclaredthatl
[originaltext]Morethanfiftyyearsago,theUnitedNationsdeclaredthatl
[originaltext]W:Hello,Patrick,isthatyou?M:YeahJane,whatcanIdofory
[originaltext]W:Hello,Patrick,isthatyou?M:YeahJane,whatcanIdofory
[originaltext]W:Hello,Patrick,isthatyou?M:YeahJane,whatcanIdofory
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaone-year-o
随机试题
[img]2017m5x/ct_ehbm_ehbreadx_0433_201705[/img][br]Howshouldyouadjustthew
[originaltext]M:Istilldon’tunderstandwhatitisthatyouaretalkingabout
32岁,因患慢性宫颈炎行宫颈活检,病理诊断为宫颈息肉。其病理变化为下列哪一项A.
在我国,证券交易所的设立和解散,由()决定。A.国务院 B.证监会 C.中
目前,( )已成为房地产经纪人获得客源的一个重要渠道。A.网上虚拟地盘 B.
患者女,32岁。患急性再生障碍性贫血入院,给予丙酸睾酮治疗,应定期检查哪项A.肝
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列句子中,没有语病的一句是()。[农行真题] A.半个世纪以来,他的足迹踏遍
在石料缺乏地区,对于地基承载力较低的路堤地段,宜采用的路基支挡结构是()。A.
依法实施强制监理的工程项目,对施工组织设计中的安全技术措施或者专项施工方案是否符
最新回复
(
0
)