首页
登录
职称英语
[originaltext] Many students try to study the whole night and do not sleep be
[originaltext] Many students try to study the whole night and do not sleep be
游客
2024-06-14
70
管理
问题
Many students try to study the whole night and do not sleep before an exam. Two separate studies show this may do more harm than good. The studies found that a good night’s sleep may improve memory. The findings of both studies appeared in. the publication Nature.
Scientists at the University of Chicago did one of them. They trained students to listen to unclear speech produced by a machine. Some students listened to the recording after a night of sleep. Others were tested twelve hours after the training, with no sleep. Guess what? The students who slept understood the recording better.
Professor Daniel Margoliash says sleep has at least two effects on learning. One is to strengthen memories and protect them against interference. The second is to recover memories that have been lost.
The other study took place at Harvard Medical School in Massachusetts. Scientists trained one-hundred people to repeat two series of finger movements. The act was similar to playing notes on a piano. People who slept between learning the first series and the second did the best. The study suggested that memories are recorded in three steps. Scientists say the process is similar to the way a computer stems information. In humans, they say, the second step requires sleep.
选项
A、Sleep can strengthen memories.
B、Sleep can recover memories.
C、Sleep can protect memories against interference.
D、Sleep can harm memories.
答案
D
解析
According to Professor Margoliash, which of the following is NOT the effect of sleep?
信息明示题。文章第三段指出,Professor Margoliash认为睡眠可以增强记忆力并保护记忆不受干扰,此外睡眠还可以恢复丧失的记忆,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3633785.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WhatdoyouusuallydoonSaturday?M:Well,Iusuallyvisitm
[originaltext]W:WhatdoyouusuallydoonSaturday?M:Well,Iusuallyvisitm
[originaltext]W:CanIcometoseeyouat10:00,ProfessorBrown?M:I’msorry
[originaltext]W:CanIcometoseeyouat10:00,ProfessorBrown?M:I’msorry
[originaltext]W:CanIcometoseeyouat10:00,ProfessorBrown?M:I’msorry
[originaltext]W:CanIcometoseeyouat10:00,ProfessorBrown?M:I’msorry
[originaltext]M:Whatdoyouwant?W:Well,mybrother’sreallysick.Hehasa
[originaltext]M:Doyougotoworkataquarterpasteight,Jane?W:Yes,Ido.
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
随机试题
Readthearticlebelowabouttheroleofmanagementofworkers’union,andtheq
OntheRERLinefromParisthatservesthebanlieueofSartrouville,anadve
Sincemovingpictureswereinventedacenturyago,anewwayofdistributing
Directions:Readthepassage.Thenanswerthequestions.Giveyourself20minute
Memoryisourmostimportantpossession.Withoutmemory,youwouldn’tknoww
中国的铁路建设始于清朝(theQingDynasty)末年。自新中国成立后,中国的铁路得到了飞速发展。目前中国拥有仅次于美国和俄罗斯的全球第三大铁路
建设工程的勘察、设计,经有关部门批准,可以直接发包,下列表述不正确的是( )。
下列有关人体器官结构的说法,错误的是()。A.人在吸气时,膈肌舒张,膈顶部下
<P>某工程,监理单位承担其中A、B、C三个施工标段的监理任务。A标段施工由甲
关于材料检验的说法,正确的有()。A.材料进场时,应提供材质证明 B.质量验
最新回复
(
0
)