首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Mr. Gordon, could you give the listeners some idea of how this
[originaltext]W: Mr. Gordon, could you give the listeners some idea of how this
游客
2024-06-12
27
管理
问题
W: Mr. Gordon, could you give the listeners some idea of how this launching campaign began?
M: Well it all began more than a year ago, in the middle of an English winter, strangely enough. There was a lot of snow then last year, if you remember, and as we knew the car was going to appear in the winter, we thought we ought to think of somewhere outside Britain. I mean somewhere with better weather, for the launching. At last Costa Del Sol was finally chosen after three months of investigation.
W: And while you were doing that, what was happening to the car?
M: Er, in about October last year, about four months ago that was, we had about 50 early production cars out being tested on roads in Britain.
W: And how did you get the cars to Spain?
M: Well, about one month ago, in late January, we sent the first 30 cars from Plymouth to Bilbai in containers, and 3 cars in each container, and then they were taken in their containers, with a Spanish police escort, by the way, overland from Bilbai to Marbella which is a long way.
W: And did you have any technicians with that party?
M: Yes, at the same time we sent six technicians out overland in Range Rovers to Marbella, and another eight flew out direct.
W: And how long ago did you actually take the cam out of their boxes and put them on display?
M: About two weeks ago, i. e. a week before the launching. At that time, some correspondents from the British national press also came over to report the launching.
选项
A、Maderia was not chosen because its roads were too dangerous.
B、The Costa Del Sol was finally chosen after three months of investigation.
C、Britain was not chosen because it now was forecast for April.
D、Portugal was not chosen because it was not quiet enough for the press.
答案
B
解析
What can we learn from the conversation?
四个选项中提到了四个城市,表明本题是对四个城市具体细节的判断。
对话中受采访人说选择的地点要求“somewhere outside Britain,better weather”,经过了三个月的测试,最终确定是在Costa Del Sol,因此判定本题选B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3631216.html
相关试题推荐
[originaltext]Everyartistknowsinhisheartthatheissayingsomethingto
[originaltext]Everyartistknowsinhisheartthatheissayingsomethingto
[originaltext]Everyartistknowsinhisheartthatheissayingsomethingto
[originaltext]Studiesshowthattelevisionplaysabigpartinthelivesof
[originaltext]W:Mr.Gordon,couldyougivethelistenerssomeideaofhowthis
[originaltext]M:Now,firstofall,let’sintroduceMrs.Koop.SheisoneofR
[originaltext]M:Now,firstofall,let’sintroduceMrs.Koop.SheisoneofR
[originaltext]M:Now,firstofall,let’sintroduceMrs.Koop.SheisoneofR
[originaltext]Educationissoimportantinthewholeworld.Everycountryta
[originaltext]Careeristsarepeoplewhoseself-imageisdeterminedalmostex
随机试题
Thiswasafive-digitnationalcodingsystemtoeachpostaldeliverysection.A、t
Sheisthe______holderofthe3,000-meterworldrecord,butthereisnoguaran
ElinorOstromisanAmericanpoliticalscientist.Shewas【B1】______the2009
张女士,42岁,近日感到双腿关节疼痛,行走,提重物和在上楼时疼痛加剧。因多日未愈
确诊α型海洋性贫血的依据是()A.周围血象呈小细胞低色素性贫血 B.骨髓红
患儿10个月,4个月后出现智力低下,有时出现抽搐,尿霉臭。体检:发育落后,表情呆
选择集中式给水水源时,考虑原则包括A、水量充足 B、水质良好 C、便于防护
武旦∶花旦A.木椅∶座椅 B.玫瑰∶月季 C.飞机∶客机 D.真象∶假象
大黄素属于A.萘醌 B.菲醌 C.蒽醌 D.蒽酮 E.有机酸
资产负债表日,对于为生产而持有的材料,不论其生产的产成品的可变现净值是否高于成本
最新回复
(
0
)