首页
登录
职称英语
[originaltext] People are always talking about "the problem of youth". If the
[originaltext] People are always talking about "the problem of youth". If the
游客
2024-06-12
65
管理
问题
People are always talking about "the problem of youth". If there is one—which I take leave to doubt—then it is older people who create it, not the young themselves. Let us get down to fundamentals and agree that the young are after all human beings—people just like their elders. There is only one difference between an old man and a young one. the young man has a glorious future before him and the old one has a splendid past behind him; and maybe that is where the rub (摩擦) is.
When I was a teenager, I felt that I was just young and uncertain—that I was a new boy in a huge school, and I would have been very pleased to be regarded as something so interesting as a problem. For one thinly, being a problem gives you a certain identity, and that is one of the things the young are busily engaged in seeking.
I find young people exciting. They have an air of freedom, and they don’t have a dreary commitment to mean ambitions or love of comfort. They are not anxious social climbers, and they have no devotion to material things. All this seems to me to link them with life, and the origins of things. It’s as if they were, m some sense, cosmic beings in violent and lovely contrast with us suburban creatures. All that is in my mind when I meet a young person. He may be conceited, ill-mannered, presumptuous or fatuous, but I do not turn for protection to dreary cliches about respect of elders—as if mere age were a reason for respect. I accept that we are equals, and I will argue with him, as an equal, if I think he is wrong.
选项
A、Find out who they are.
B、Make sure they become "a problem".
C、Feel uncertain about themselves.
D、Feel they are in a huge school.
答案
A
解析
Which of the following is one of the things young people want to do?
选项提到了find out, make sure, uncertain, problem,推断此题可能与目的有关。
事实细节题。文中提到“我”年轻的时候对被认为是个“问题”感到高兴,因为这样可以确定自己的身份,而这也是年轻人忙于寻找的东西之一。由此知道年轻人想要得到的是identity,即A)“发现自己是什么样的人”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3630929.html
相关试题推荐
[originaltext]Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.
[originaltext]Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindang
[originaltext]Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindang
[originaltext]W:Hello,listeners!Welcometoourprogram.Ourtoday’sguestis
[originaltext]W:Hello,listeners!Welcometoourprogram.Ourtoday’sguestis
[originaltext]M:Oh,Jane,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybeca
[originaltext]BelfastistheCapitalofNorthernIslandandamajorcityin
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
随机试题
[originaltext]Jenny’sgottomailthisinvoicetotheheadoffice,doesn’tshe?
Thechallengefacingpublichealthofficialsisto(i)______anoutbreakofdisea
DearMr.Smith,Thankyouforrespondingsoquicklytomyemploymentinqui
Languageis,andshouldbe,alivingthing,constantlyenrichedwithnewwor
In1957adoctorinSingaporenoticedthathospitalsweretreatinganunusua
某隧道一段区域内最低亮度为52cd/m2,该区域平均亮度为60cd/m2;隧道路
对于内容开发,要考虑的因素包括()。A.课程的外观特征、适用性 B.课程的可
下列项目中,属于海关行政许可范围的是( ).(2005年) A.报关员资格核
(2019年真题)甲公司拟购置一套监控设备。有X和Y两种设备可供选择,二者具有同
某工程,建设单位与施工单位按照《建设工程施工合同(示范文本)》签订了施工承包合同
最新回复
(
0
)