首页
登录
职称英语
[originaltext] In Britain there are 11 national daily newspapers and most pe
[originaltext] In Britain there are 11 national daily newspapers and most pe
游客
2024-06-12
61
管理
问题
In Britain there are 11 national daily newspapers and most people read one of them every day. There are two kinds of newspaper. One is large in size and has many detailed articles about national and international events. These newspapers are called the serious papers or the quality papers. The other kind, called the tabloids, are smaller in size, have more pictures, often in color, and short articles, often about less important events or about the private lives of wellknown people. Although some people disapprove of tabloids, more people buy them than buy the serious newspapers. Tile Sun, for example, which is a tabloid, is the biggest-selling newspaper in Britain. The tabloids are sometimes called the gutter press. And in 1997, some photograph reporters of the tabloids were said to be involved in the tragic death of Princess Diana in France and they were criticized as Paparazzi by the public.
Most national newspapers in Britain express a political opinion and people choose the newspaper that they read according to their own political beliefs. Most of the newspapers are right-wing which means they support the Conservative Party. These are the Daily Telegraph, which is the serious newspaper, the Daily Express, Daily Mail, Daily Star, the Sun and Today, which are all tabloids. Of the other serious newspapers, The Times, the oldest newspaper in Britain, did not formerly have one strong political view but it is now more right-wing. The Independent does not support any political party, and neither does the Financial Times, which concentrates on business and financial news. The Daily Mirror is the voice of the Labor Party.
选项
A、The Independent.
B、The Financial Times.
C、The Dai]y Mirror.
D、The Daily
答案
D
解析
Which newspaper is right-wing?The Daily Telegraph是在文中提到大部分报纸支持保守党,为右翼报纸后给出的例子中的一个。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3630296.html
相关试题推荐
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]CannesFilmFestival,themostprestigiousmotion-picturefe
[originaltext]Facialexpressionscarrymeaningthatisdeterminedbysituat
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Ihavethiscassette
[originaltext]M:Whathappenedatyourfarmwhentheearthquakepassed?W:Oh,
[originaltext]M:Whathappenedatyourfarmwhentheearthquakepassed?W:Oh,
[originaltext]W:Tom,thereissomethingwrongwithmybike.Willyoupleasefi
[originaltext]W:Tom,thereissomethingwrongwithmybike.Willyoupleasefi
[originaltext]W:Tom,thereissomethingwrongwithmybike.Willyoupleasefi
随机试题
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungpeoplearenot【C1】______they
Plagiarism(抄袭)WhenIwasyoung,plagiarismwas
WhatadifferenceKathleenmadeinmycollegelife!Shewasconfidentwhere
最早的金属期货交易诞生于美国。()A、正确B、错误B最早的金属期货交易诞生于英国。
ADelicateBalanceIn1965theAmericanstatesmanAdlaiE
小儿发生顿咳的病机是A.外感时令疠气,肺气失宣 B.痰热互结,深伏气道,肺失清
男,28岁,高热烦躁,神昏谵语,口干舌燥,痰涎壅盛,舌绛,脉数,治宜选用A.安宫
小儿麻痹症引起的下肢萎缩()A.生理性萎缩 B.营养不良性萎缩 C.神经性萎
以下有关发包人代表的说法,不正确的是( )。A.发包人应在合同签订后14天内确定
施工项目的项目经理应由()任命。A.建设单位项目部 B.监理公司 C.施工企
最新回复
(
0
)