首页
登录
职称英语
From childhood to old age, we all use language as a means of broadcasting ou
From childhood to old age, we all use language as a means of broadcasting ou
游客
2024-06-11
98
管理
问题
From childhood to old age, we all use language as a means of broadcasting our knowledge of ourselves and the world about us. When human first【C1】______, they were like newborn children, unable to use this【C2】______ tool. Yet once language developed, the possibilities for humankind’s future attainments and cultural growth increased.
Many linguists believe that evolution is【C3】______ for our ability to produce and use language. They 【C4】______that our highly evolved brain provides us with innate language ability not found in lower organisms. Proponents of this innateness (先天) theory say that our 【C5】______ for language is inborn, but that language itself develops gradually as a function of the growth of the brain during childhood. Therefore there are critical biological times for language development.
Current【C6】______ of innateness theory are mixed, however, evidence supporting the existence of some innate abilities is undeniable. Indeed, more and more schools are discovering that foreign languages are best taught in the lower grades. Young children often can learn several languages by being【C7】 ______ to them, while adults have a much harder time learning another language once the rules of their first language have become firmly fixed.
Although some aspects of language are undeniably innate, language does not develop tomatically in a vacuum. Children who have been【C8】 ______ from other human beings do not possess language. This demonstrates that【C9】______ with other human beings is necessary for proper language development. Some linguists believe that this is even more basic to human language【C10】 ______ than any innate capacities. These theories view language as imitative, learned behavior. In other words, children learn language from their parents by imitating them. Parents gradually shape their child’s language skills by positively reinforcing precise imitations and negatively reinforcing imprecise ones.
A. appropriate B. evolved C. isolated D. involved
E. acquisition F. claim G. reviews H. generate
I. interaction J. contrast K. exposed L. valuable
M. inform N. responsible O. potential [br] 【C10】
选项
答案
E
解析
空格所在句子中的“this”和“even more basic”分别指代上句的“interaction with other human beings”和“necessary”,此处所填词对应上文中的“language development”,即language acquisition语言获得(掌握)。联系上下文可知:对于语言学习来说与其他人的互动比天生的能力更基本。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3630003.html
相关试题推荐
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadcastingou
AstheEnglishlanguagehaschangedatafastspeedinthiscentury,sohas
AstheEnglishlanguagehaschangedatafastspeedinthiscentury,sohas
Theuseofdeferential(敬重的)languageissymbolicoftheConfucianidealoft
Theuseofdeferential(敬重的)languageissymbolicoftheConfucianidealoft
随机试题
Thesameonewordmayhavemorethanonemeaning.Thisiswhatwecall______.A、
Youprobablyhavenoticedthatpeopleexpresssimilarideasindifferentway
A、Themasterbedroomwithitsownbathroom.B、Themaindoortothelivingroom.
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby20
A.ab/3 B.ab/4 C.ab/5 D.ab/6
某基金销售有限公司(以下简称该公司)主营依托互联网进行基金销售,该公司基金网于2
下面四个图形中,只有一个是由上面的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列关于2009年该市旅游部门财务情况的描述,与资料相符的是: A、营
A.氟伐他汀 B.普伐他汀 C.阿伐他汀 D.藻酸双酯钠 E.苯扎贝特糖
欧洲货币市场的借货交易主体是()。A.本国政府与外国政府 B.居民与外国政府
最新回复
(
0
)