首页
登录
职称英语
[originaltext] Yoga becomes very popular nowadays, but it is important that
[originaltext] Yoga becomes very popular nowadays, but it is important that
游客
2024-06-09
60
管理
问题
Yoga becomes very popular nowadays, but it is important that we understand a few facts about it. First of all, it is not a religion. Yoga is a way of life and can serve only to improve your present way of life. Yoga is an exact science and a delicate art. Secondly, be as mechanical as possible. Never strain or pull too much. Forcing will cause your body to resist and will actually slow down or even prevent your progress. Go gently. Stretch up to the point where it would start to hurt, then stop immediately. The key is the proper breathing through the nostrils with the mouth shut. Usually it is best to practise alone in a room with fresh air, wearing little or no clothing. Never practise on a full stomach because an empty stomach permits greater flexibility. Exercise will benefit your general health. Yoga cannot add or reduce pounds from your figure; only eating less or more food can do that. Always remember that diet affects weight, while exercise affects shape. Neither can do the job of the other.
选项
A、Begin breathing through the nostrils.
B、Slow down somewhat, but continue straining.
C、Stop the particular exercise at once.
D、Close his mouth immediately.
答案
C
解析
细节考察题。原文中说“Stretch up to the point where it would start to hurt,then stop immediately”,即拉升到疼痛的时候应立即停止。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3627023.html
相关试题推荐
[originaltext]Theinterpretationofdreamshasbeenafavoriteactivityofp
[originaltext]Theinterpretationofdreamshasbeenafavoriteactivityofp
[originaltext]Theinterpretationofdreamshasbeenafavoriteactivityofp
[originaltext]IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhavepro
[originaltext]Today,I’llbetalkingabouttheinventionofthecameraandp
[originaltext]Today,I’llbetalkingabouttheinventionofthecameraandp
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]M:Didyoufeellikeyouneedmorehoursfromtheday?Well,Good
[originaltext]ManhattanIslandissurroundedontheeastbytheEastandHar
[originaltext]ManhattanIslandissurroundedontheeastbytheEastandHar
随机试题
Citiescanbefrightenedplaces.Themajorityofthepopulationliveinnois
WhatdoesthemanwanttotalktoAnnabout?[originaltext]M:Thanksforstoppin
Thereisanever-wideninggapbetweenblackmalecollegeenrolleesandtheir
IfShakira,aColombianpopstar,marriesherboyfriend,theSpanishnationa
稳定物价与充分就业,两者通常不能兼顾,可能的选择有()。A.失业率较低的物价
患儿女,2岁。走路呈鸭步,双下肢不等长,Allis征阳性。骨盆X线检查:股骨头骨
下列选项中,( )是对经纪人提供服务的报酬,这种服务是经纪人为了满足委托人与第
(共用题干)患者女,55岁。外阴肿物并逐渐增大3个月。妇科检查:右侧大阴唇中部外
数十至数百毫安的小电流通过人体短时间使人致命的最危险的原因是( )。A.呼吸困难
下面所列各种软件中,最靠近硬件一层的是:A.高级语言程序 B.操作系统 C.
最新回复
(
0
)