首页
登录
职称英语
[originaltext] Whales--or their ancestors--were once land animals. Scientist
[originaltext] Whales--or their ancestors--were once land animals. Scientist
游客
2024-06-08
51
管理
问题
Whales--or their ancestors--were once land animals. Scientists believe that they roamed the earth about 150 million years ago.
The land-dwelling ancestors of this modem king of the sea were hunters with legs and the jaws and teeth of killers. Their favorite hunting grounds were probably shallow waters near the mouths of rivers or off a level stretch of coast, for fish, both finny and shell, were then more plentiful in the water.
Ages passed, and it became easier for these creatures to swim than to walk; millions of years later they were able to do without legs altogether. Now their hind legs had shrunk so that mere traces of them can be found under the skin when a whale is dissected.
选项
A、From Land Animal to King of the Sea
B、The Food of the Whale
C、The Whale’s Ancient Ancestor
D、How Whales Catch Food
答案
A
解析
主旨概括题 文章主要介绍了鲸鱼从早先的陆地动物变成今日的海洋之王的过程,选项B、C、 D都过于片面。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3625519.html
相关试题推荐
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
[originaltext]Manyteachersbelievethattheresponsibilityforlearningli
[originaltext]M:Therearejustoneortwomorethings,Catherine.W:Docallm
[originaltext]W:Whattimedoyouwantpeopletocome?M:Six.Andtellthemno
[originaltext]W:Whattimedoyouwantpeopletocome?M:Six.Andtellthemno
[originaltext]W:Whattimedoyouwantpeopletocome?M:Six.Andtellthemno
[originaltext]Therearetwokindsofmemory:short-termandlongterm.Info
[originaltext]Therearetwokindsofmemory:short-termandlongterm.Info
随机试题
Thegovernmentmustinvestmoremoney,______theeconomyinthiscountrywillco
RichSecondGeneration1.现在富裕家庭越来越多,富二代成为社会关注的焦点2.富二代可以从富裕中受益,也可能由于娇生惯养而养成许多陋习
Somescientistshaveconcludedthatnarcolepsy,adiseasewhichdis
U.S.News______rankingsofcollegessince1983.Theyareaverypopularresour
[originaltext]M:PleasetakemetotheBeijingHotelquickly,orI’llmissthe
关于合伙型基金,下列说法错误的是()A.普通合伙人对基金(合伙企业)债务承担无限
大面积烧伤用软膏剂的特殊要求是A:不得加防腐剂、抗氧剂 B:均匀细腻 C:无
某房地产公司分别以80万人民币的相同价格出售两套房屋.一套房星以盈利20%的价格
()可以减少组织雇用不合格人员和不愿为组织工作人员的可能性,降低员工的辞退率和
下列关于CreditRisk+模型的说法,不正确的是()。A.假定每笔贷款只有
最新回复
(
0
)