首页
登录
职称英语
Home schooling has long been a refuge for parents unhappy with public school
Home schooling has long been a refuge for parents unhappy with public school
游客
2024-06-08
55
管理
问题
Home schooling has long been a refuge for parents unhappy with public schools. Now, a growing number of athletes, musicians and actors are abandoning traditional classrooms so that they can focus on their talent.
For these students, home schooling provides the flexibility to weave academics around training, practices or Hollywood auditions. Students are free of the structure of traditional school and can do their schoolwork where and when they choose. And though roles vary greatly among home-schooling methods, students are under no requirement to log the same number of hours they would have spent in a classroom.
"You need to devote a lot of time if you’re going to shine in those creative fields," said Ian Slatter, spokesman for the Home School Legal Defense Association in Virginia. "It’s very difficult within the constraints of private or public school."
But some experts worry that a solid education can suffer if a student is too focused on honing (磨砺) an athletic or artistic gift.
Home schooling, once common, largely died with the rise of the public school system. In the 1960s, some parents who were against a perceived one-size-fits-all approach in public schools began home schooling their children. The following decade, many other parents wanting to inject religion into their children’s education began to do so at home.
By 1980, about 20000 families had pulled children from traditional schools, according to the Home School Legal Defense Association.
Since then, home schooling has seen exponential (指数的,急剧的) growth. Laws have eased, society more easily accepts home schooling, and an industry has emerged that offers online support and teaching materials to parents.
Experts agree that most families who home school do so for religious reasons or out of disdain (厌恶) for public schools, for reasons ranging from safety to poor academics. But county and state education officials, home-school advocates, entertainment industry regulators and sports coaches say they’re seeing a small but growing number of children who are home-schooled to allow them to focus on honing an athletic talent or artistic passion.
"It is becoming more and more common," said Barbara Colton, who works on home-schooling issues for the California Department of Education. "More and more parents are willing to support their kids in intensive preparation in arts or sports ... so what they’re doing is trying to find an educational program that accommodates that." [br] What’s the best title of the passage?
选项
A、Private Schools: A Heaven for Rich Children
B、Public Schools: A Refuge for Parents
C、Home Schooling: Good Way to Educate Poor Children
D、Home Schooling: Good Way to Train the Talented in Art and Sports
答案
D
解析
主旨大意题。A、B、C三个选项文章都未提及,只有选项D正确地概括了文章的主题,故是正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3624974.html
相关试题推荐
Homeschoolinghaslongbeenarefugeforparentsunhappywithpublicschool
Homeschoolinghaslongbeenarefugeforparentsunhappywithpublicschool
Itwasmyparents__________________(对我施加了最大的影响).who/thatexertedthegreatest
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Fearsofdeatharenotsoextensiveasmightbesupposed.Inapublicopinio
Whenconcernedparentsprotesttheexcessivesexorviolenceontelevision,
随机试题
Acustomschargewillbe______toallpackagesworthmorethan$30.A、placedB、sta
Asummaryofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin,notonthe
A.因钝性暴力作用而引起的软组织损伤 B.多种治病因素导致的严重创伤 C.创
A.皮脂腺囊肿 B.表皮样囊肿 C.脂肪瘤 D.黑色素瘤 E.神经纤维瘤
药物的血浆半衰期是指A.药物的稳态血浓度下降一半的时间 B.药物的有效血浓度下
官渡之战和赤壁之战的相同点有()。 ①东汉末年的军阀割据混战②以少胜多的战役
幼儿园对幼儿实施的教育包括()。A.体、智、德、美等方面 B.美、心、体、智等
“可持续发展”中关于“不损害后代满足其需要的能力”的理解正确的是( )。A.对
根据《消防给水及消火栓系统技术规范》,下列关于建筑室内消火栓设置要求的说法,错误
限制延长工作时间的措施包括()。A:条件限制 B:支付延长工作时间的报酬 C
最新回复
(
0
)