首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1946 there was a program in the Rio Grande valley to subst
[originaltext] In 1946 there was a program in the Rio Grande valley to subst
游客
2024-06-08
53
管理
问题
In 1946 there was a program in the Rio Grande valley to substitute the hybrid com, which is produced by mixing several types of corn, for the native corn. The native corn was of poor nutritional quality and gave a poor quantity of grain, while the hybrid corn was of excellent quality and gave about three times as large a crop as the native variety. In the first year, half of the 84 farmers in the village planted the hybrid corn and doubled the corn production. Three years later, however, only three farmers planted the hybrid corn. The others were planting the traditional variety. At the beginning of the project, the program leader studied the pattern of the natural relations of plants, animals, and people to each other and to their surroundings of the area and showed films demonstrating the superiority of the new corn. The farmers agreed that the hybrid com had great advantages. The size of the corn confirmed these advantages. Why did they stop planting it? They complained that it wasn’t good for cooking and they didn’t like the flavor.
选项
A、Because their wives didn’t like it.
B、Because it wasn’t good for cooking.
C、Because their wives didn’t like the flavor.
D、All of the above.
答案
B
解析
事实细节题 文中最后一句提到人们不再种新谷物的原因之一是它不易烧煮。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3624561.html
相关试题推荐
[originaltext]Pursesnatchingisanincreasingcommoncrime.Thereareesti
[originaltext]Pursesnatchingisanincreasingcommoncrime.Thereareesti
[originaltext]Pursesnatchingisanincreasingcommoncrime.Thereareesti
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometoourprogram.Todaywe’lltalkabou
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometoourprogram.Todaywe’lltalkabou
[originaltext]Theearliesttimewhenanythinglikebadmintonwasplayedwas
[originaltext]Theearliesttimewhenanythinglikebadmintonwasplayedwas
[originaltext]Theearliesttimewhenanythinglikebadmintonwasplayedwas
[originaltext]W:GoodmorningM:Goodmorning.W:Well,whatareyourpredictio
[originaltext]W:GoodmorningM:Goodmorning.W:Well,whatareyourpredictio
随机试题
SpeakerA:Terryisstrange.Healwayscomplainsaboutthings.SpeakerB:______
每夜最熟识的就是天上的星辰了。也不过是点点闪烁的光明,而相看惯了,偶然不见,也有些想望与无聊。连夜雨雪,一点星光都看不见。松林中射来零乱的风灯,都成了满
Eachyearsome4trillione-mailsaresentworldwidefromabout600million
[originaltext]ThefirstEnglishdictionarywaspublishedin1604.Thedicti
FilmExchangesinAmerica’sEarlyMovieIndustry1.Motionpictu
治疗呆小症可选用的是A.甲巯咪唑 B.甲状腺激素 C.丙硫氧嘧啶 D.卡比
1.()是中华民族的传统美德,是人生之美德,也是我们党的优良作风。在今
符合甲氨蝶呤的叙述是A.为二氢叶酸合成酶抑制剂 B.为二氢叶酸还原酶抑制剂
已知A、B两种证券期望报酬率的方差分别为1.44%和0.36%,两种证券
根据《建设工程施工合同(示范文本)》(GF--2017-0201),下列可能引起
最新回复
(
0
)