首页
登录
职称英语
[originaltext] Alaska is known for its cold snowy weather. For many years, do
[originaltext] Alaska is known for its cold snowy weather. For many years, do
游客
2024-06-03
58
管理
问题
Alaska is known for its cold snowy weather. For many years, dog sleds were the only means of transportation. Many Alaskans combine fun and hard work in an annual dog sled race. The trail race is the longest dog sled race in the world. It lasts from two to three weeks and covets almost 17 hundred km. The race goes across Alaska from Anchorage to Rome. It follows the trails that were once used by the people who looked for gold in Alaska’s wilderness. The race also follows the route of several brave Alaskans who brought medicine from Anchorage to Rome in the winter of 1925. They carried the badly needed medicine through bad storm and helped save many lives. The race from Anchorage to Rome which is held in March is very hard for the drivers and sleigh dogs, Each day the dogs run for about four hours and then rest for four hours. They run day and night, and sometimes travel as much as one hundred and ten km. a day. The drivers must feed and take care of the dogs ax race periods. Sometimes they only sleep, for about two hours each day. Because the race is so hard, many drivers do not expect to win. For most of them just being able to finish is a victory.
选项
A、Winter in Alaska.
B、The brave Alaskan people.
C、Alaskan transportation today.
D、A dog sled race.
答案
D
解析
主旨题。结合文章第三句及其后面的内容可知,文章主要讲述了阿拉斯加狗拉雪橇比赛,所以D正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3617943.html
相关试题推荐
[originaltext]Thecollegehadaverygoodfootballteam,anditsbestplaye
[originaltext]Thecollegehadaverygoodfootballteam,anditsbestplaye
[originaltext]Thecollegehadaverygoodfootballteam,anditsbestplaye
[originaltext]SomethingstrangehappenseveryyearfromAugust6to15ont
[originaltext]W:ThisisKateJohnsonfromChannel13News.Wenowinterruptou
[originaltext]W:ThisisKateJohnsonfromChannel13News.Wenowinterruptou
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
[originaltext]M:Areyouhavingmuchtroublewiththecourse?W:Notreally.Th
随机试题
•ReadthearticlebelowaboutMcDonald’shamburgerandAustralianeconomy.•
Wearefortunate______severaldescriptivepapershavebeenpublishedwhichgive
[originaltext]Nowadaysmoreandmorepeoplehavetospendlengthyhoursbef
—Whatisthemodelplanelike?—Well,thewingsoftheplaneare______ofitsbod
古语云:“善不积不足以成名,恶不积不足以灭身。”下列选项中,与此蕴含哲理一致的是
完全竞争市场具有的特征有( )。 Ⅰ.同一行业中有为数不多的生产者 Ⅱ.同
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在以2015年11月1日零时为标准时点进行的全国人口抽样调查中。江苏最终样本量占
下列生活常识中,表述不正确的是()。 A.刚煮熟的鸡蛋放入冷水中一小段时间更
某投资者持有5个单位Delta=0.8的看涨期权和4个单位Delta=-0.
最新回复
(
0
)