首页
登录
职称英语
[originaltext] Did you know that vegetables can be tricked into growing in c
[originaltext] Did you know that vegetables can be tricked into growing in c
游客
2024-06-03
69
管理
问题
Did you know that vegetables can be tricked into growing in climates they are not accustomed to? Cool climate vegetables are now able to be grown in places as hot as Ha wan. In Hawaii, marine engineers have been able to actually convince such vegetables that they’re living in cooler climate. That way they grow faster and taste better. What these engineers have been using is very simply cold sea water. How do they use it. They place pipes in the soil and the cold water flow in through them cools the air. This stimulates plants growth and enables gardeners in tropical climates to grow crops from cooler climates, Also some of these pipes are exposed to the air and they condense moisture and thus irrigate the garden. What’s especially appealing about this process is that nothing damaging to the natural environment is being used. Another innovative use for cold ocean water is to cool buildings. Engineers believe that, for example, the entire west coast of the United States could be air-conditioned using sea water.
选项
A、Uses of cold sea water.
B、Irrigating desert areas.
C、Techniques for preserving the environment.
D、Techniques of cultivating plants.
答案
A
解析
本题问的是短文的主要意思。要求考生对材料有一个全面的了解,然后作出归纳。本文大部分内容讲述的是利用海水调节温度种植庄稼,文章结尾的地方又谈到利用海水调节气温,可见文章讲述的是冰凉海水的用途。困此,选项A为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3617244.html
相关试题推荐
[originaltext]Robertwassogoodathisprofessionthathewasabletomak
[originaltext]Robertwassogoodathisprofessionthathewasabletomak
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]M:WhataboutthispostofRetailManagerwe’regoingtoadvertis
[originaltext]W:Goodevening,sir.WelcometotheRoyalFantasyHotel.Howcan
[originaltext]W:Goodevening,sir.WelcometotheRoyalFantasyHotel.Howcan
[originaltext]W:Goodevening,sir.WelcometotheRoyalFantasyHotel.Howcan
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
随机试题
TheImportanceofLiteratureI.DefinitionofLiterature—Theword"literature"
Whilemanycompaniesarespendingmoremoneyonsalespromotionthanonmed
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestu
BeautyandBodyImageintheMediaA)Imagesoffemalebodies
男,32岁,慢性腹泻1年,大便每日5~6次,伴有少量黏液,多次粪便培养阴性,纤维
重大声誉事件发生后()内向中国银监会或其派出机构报告有关情况。A.12小时 B
关于铁吸收,错误的是A.主要在十二指肠和空肠上段吸收 B.以亚铁的形式吸收
38周孕妇,右上腹痛一周,查体右上腹轻度压痛,无反跳痛,WBC12X109/L,
在全国银行间市场进行买断式回购发生违约,如果双方对违约事实或违约责任存在争议,交
男性,30岁。颌面部受击打3小时。口腔检查:下颌颏部软组织红肿,口腔内外未见创口
最新回复
(
0
)