首页
登录
职称英语
[originaltext]W:Read the report? The:tuition fee was increased to £ 3000 a year
[originaltext]W:Read the report? The:tuition fee was increased to £ 3000 a year
游客
2024-05-29
43
管理
问题
W:Read the report? The:tuition fee was increased to £ 3000 a year. And other living expenses are on average £3000 a year.
M:Yeah, it’s a huge increase. How are you managing your budget?
W:Well, (23)I got a student loan, which is just over £3 000, but also I get some money from my parents as well. They’re happy to help out because it’s towards an education;as long as we’re not just wasting it all in drinking it all away. I am in the 3rd year.1 went to the end of my overdraft a couple of times and I’m lucky to have middle class parents who can help me out really.
M:But mostly your finances have been poor!
W:(24)That’s because of the summer. If I just 1ived as a normal student and then worked during the summer it wouldn’t be so bad—but I go on big holidays and things. This year I went to the Philippines and then came back overland from Singapore, which is a wicked experience, but eats into your finances obviously. What about you?
M:My parents came to the arrangement that first of all they paid the fees for me;secondly they paid my hall fees; and thirdly they gave me an allowance.
W:That’s quite practical. But can you manage?
M:Yeah, I did excellently. I decided first of all I was going to get a first, which I did, and secondly 1 was not going to have any debts.(25)I put the money in a high interest account, so I came out with no debts at all. But I did live on Marmite sandwiches almost for three years.
选项
A、She earned a scholarship which covers all her studies.
B、She got both a student loan and support from parents.
C、She received a student loan and had a part-time job.
D、She had overdrawn her loan and let parents help out.
答案
B
解析
事实细节题。对话开头男士提到学费和生活费用涨幅很大,紧接着问女士怎么理财,女士回答说她有3000英镑的学生贷款,她的父母也为她负担了一部分。因此答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3610148.html
相关试题推荐
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhow
[originaltext]M:IjustfinishedreadingabookofshortstorybyHemlenGarlen
[originaltext]M:IjustfinishedreadingabookofshortstorybyHemlenGarlen
[originaltext]W:Soyouareuptosometennisthisafternoonorwhat?M:Well,
[originaltext]W:Soyouareuptosometennisthisafternoonorwhat?M:Well,
[originaltext]W:Soyouareuptosometennisthisafternoonorwhat?M:Well,
[originaltext]Aperson’ssocialprestigeseemstobedeterminedmainlybyh
[originaltext]EachdayeverypersonintheUntiedStatesthrowsawaymoret
[originaltext]EachdayeverypersonintheUntiedStatesthrowsawaymoret
随机试题
Thebedhasbeen_________inthefamily,itwasmygreat-grandmother’soriginal
Peopleshould____________(接受自然光的照射),sincethelightoutsideisalwaysbrighter
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldli
[originaltext]W:Hello,Mr.Cooper.[23]I’mLinaRedner,salesrepresentative
儿科高血压最常见的原因是A.内分泌疾病 B.颅脑病变 C.肾脏疾病 D.中
银行业金融机构发行资本补充债券,应满足的条件不包括()。A.具有完善的公司治
草原属于()。A.自然景观 B.硬景观 C.社会景观 D.人文景观
北京市生态与环境价值中,2019年下列贴现值指标最大的是:A.气候调节价
下列关于水喷雾系统喷头布置的说法,不正确的是()。A.保护对象为球罐时,水
国外的征信机构更新个人信息的频率有( )。A..实时更新 B.次日更新 C
最新回复
(
0
)