首页
登录
职称英语
[originaltext] (29)People from different cultures sometimes do things that make
[originaltext] (29)People from different cultures sometimes do things that make
游客
2024-05-29
47
管理
问题
(29)People from different cultures sometimes do things that make each other uncomfortable, sometimes without realizing it. Most Americans have never been out of the country and have very little experience with foreigners. But they are usually spontaneous, friendly and open, and enjoy meeting new people, having guests and bringing people together formally or informally. They tend to use first names in most situations and speak freely about themselves. (30) So if your American hosts do something that makes you uncomfortable, try to let them know how you feel. Most people will appreciate your honesty and try not to make you uncomfortable again. And you’ll learn something about another culture!
(29) Many travelers find it easier to meet people in the US than in other countries. They may just come up and introduce themselves or even invite you over before they really know you.
Sometimes Americans are said to be superficially friendly. Perhaps it seems so, but they are probably just having a good time. Just like anywhere else, it takes time to become real friends with people in the US.
(31)If and when you stay with American friends, they will probably enjoy introducing you to their friends and family, and if they seem proud to know you, it’s probably because they are. Relax and enjoy it!
选项
A、Friendly and willing to share friends.
B、Superficially friendly and open.
C、Friendly and relaxing.
D、Often inviting you to their home.
答案
A
解析
推理判断题。有关美国人的性格,文章中反复提到friendly,可见这是美国人的性格特点之一。文章最后提到他们非常喜欢把朋友介绍给其他朋友及家人认识,由此说明其特点之二是美国人愿意与人分享朋友。故A)较全面地概括美国人的性格特点,所以为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3610040.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
[originaltext]W:Hi,Jack,IheardthatyouwerestudyinglawinBritain.Cany
[originaltext]W:Hi,Jack,IheardthatyouwerestudyinglawinBritain.Cany
[originaltext]W:Hi,Jack,IheardthatyouwerestudyinglawinBritain.Cany
随机试题
【B1】[br]【B5】A、withB、atC、onBatthedoctor’s在医生的诊所里,atthebutcher’s在肉店
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
A.正态分布 B.自由度为16的t分布 C.标准正态分布 D.自由度为15
关于混凝土结构实体检验的说法,正确的是( )。A.对涉及混凝土结构安全的部位应
以绘图的方式来描述家庭结构、医疗史、家庭成员疾病间的遗传联系、家庭关系及家庭重要
兴奋交感神经()A:咖啡因 B:伪麻黄碱 C:糖皮质激素 D:重组人促红
正态分布指具有如下概率密度函数的连续分布:正态分布的概率密度函数曲线呈钟型,因此
下列规范性法律文件中具有最高法律效力的是A.宪法 B.卫生基本法律 C.卫生
某机电产品国际招标,有三家投标人投标,投标货币分别为人民币、欧元和日元。根据《机
小陈2018年5月以自己的名义首付100万元,借款100万元买房一套。6月1日与
最新回复
(
0
)