首页
登录
职称英语
A new study from the Center for Information and Research on Civic Learning a
A new study from the Center for Information and Research on Civic Learning a
游客
2024-05-28
58
管理
问题
A new study from the Center for Information and Research on Civic Learning and Engagement (CIRCLE) at Tufts University shows that today’s youth vote in larger numbers than previous generations, and a 2008 study from the Center for American Progress adds that increasing numbers of young voters and activists support traditionally liberal causes. But there’s no easy way to see what those figures mean in real life. During the presidential campaign, Barack Obama assembled a racially and ideologically diverse coalition with his message of hope and change; as the reality of life under a new administration settles in, some of those supporters might become disillusioned. As the nation moves further into the Obama presidency, will politically engaged young people continue to support the president and his agenda, or will they gradually drift away?
The writers of Generation O (short for Obama), a new Newsweek blog that seeks to chronicle the lives of a group of young Obama supporters, want to answer that question. For the next three months, Michelle Kremer and 11 other Obama supporters, ages 19 to 34, will blog about life across mainstream America, with one twist: by tying all of their ideas and experiences to the new president and his administration, the bloggers will try to start a conversation about what it means to be young and politically active in America today. Malena Amusa, a 24-year-old writer and dancer from St. Louis sees the project as a way to preserve history as it happens. Amusa, who is traveling to India this spring to finish a book, then to Senegal to teach English, has ongoing conversations with her friends about how the Obama presidency has changed their daily lives and hopes to put some of those ideas, along with her global perspective, into her posts. She’s excited because, as she puts it, "I don’t have to wait [until] 15 years from now" to make sense of the world.
Henry Flores, a political-science professor at St. Mary’s University, credits this younger generation’s political strength to their embrace of technology. "[The Internet] exposes them to more thinking," he says, "and groups that are like-minded in different parts of the country start to come together." That’s exactly what the Generation O bloggers are hoping to do. The result could be a group of young people that, like their boomer(二战后生育高峰期出生的美国人) parents, grows up with a strong sense of purpose and sheds the image of apathy (冷漠) they’ve inherited from Generation X(60 年代后期和70年代出生的美国人). It’s no small challenge for a blog run by a group of ordinary—if ambitious—young people, but the members of Generation O are up to the task.
[br] What is a main concern of the writers of Generation O?
选项
A、How Obama is going to live up to young people’s expectations.
B、Whether America is going to change during Obama’s presidency.
C、Whether young people will continue to support Obama’s policy.
D、How Obama’s agenda is going to affect the life of Americans.
答案
C
解析
细节题。题干问奥巴马时代人主要关心什么。定位第二段第一句后面want to answer that question,而这个问题是什么呢,需要在第一段寻找答案。第一段最后一句As the nation moves further into the Obama presidency,will politically engaged young people continue to support the president and his agenda,or will they gradually drift away?(随着美国继续进入奥巴马时代,这些投身于政治生活的年轻人会继续支持奥巴马及其政治主张吗?他们会不会渐渐离去呢?)故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3609361.html
相关试题推荐
AnewstudyfromtheCenterforInformationandResearchonCivicLearninga
AnewstudyfromtheCenterforInformationandResearchonCivicLearninga
AnewstudyfromtheCenterforInformationandResearchonCivicLearninga
Newscamethattheyhaddecidedto______theirmoneytoscientificresearch.A、d
Studentswillfindthebook__________asitoffersanabundanceofinformation
Thisresearchconductedbythesesixscientistsisin_________withYaleUniver
Thisinformationisnotsufficientbyitselftoproveyourargumentbutitmayb
Ifyoukeeponlearninglikethis,youwillsoonbecome______atmanycomplexs
Ourresearchhasfocusedonadrugwhichisso________astobeabletochange
Theywere______intheirscientificresearch,notknowingwhathappenedjustou
随机试题
Mostsmartphonesallowyoutorunlocation-sharingsoftwarethatusesthepho
[originaltext]Whosecarshallwetake?(A)It’sshallow.(B)Wetookthebus.(C)
IstartfrommyhomeinthequietlittlesuburbofForestHills,LongIsland
Lightly______intothemeetingroom.A、theladywalkedB、walkedtheladyC、didt
()是《高老头》中鲍赛昂夫人故事的继续A.《弃妇》 B.《贝姨》 C.《幻灭
甲酒厂系增值税一般纳税人,主要经营白酒的生产和销售业务,2019年4月发生以下经
下列属于合同撤销权消失的情形的是()。 A、具有撤销权的当事人自知道或者应
B解题指导:图形叠加去同存异规律。每行前2个图叠加后去同存异得到第3个图。故答案为B。
当你80岁时,只有你一个人静静对内心()着自己的人生故事,其中最为充实、
开放性气胸的急救处理是A.剖胸探查 B.胸膜腔闭式引流 C.封闭胸壁伤口,再
最新回复
(
0
)