首页
登录
职称英语
[originaltext] We have met the enemy, and he is ours. We bought him at a pet
[originaltext] We have met the enemy, and he is ours. We bought him at a pet
游客
2024-05-22
60
管理
问题
We have met the enemy, and he is ours. We bought him at a pet shop. When monkey-pox, a disease usually found in the African rain forest, suddenly turns up in children in the American Midwest, it’s hard not to wonder if the disease that comes from foreign animals is homing in on human beings. "Most of the infections we think of as human infections started in other animals," says Stephen Morse, director of the Center for Public Health Preparedness at Columbia University.
It’s not just that we’re going to where the animals are; we’re also bringing them closer to us. Popular foreign pets have brought a whole new disease to this country. A strange illness killed Isaksen’s pets, and she now thinks that keeping foreign pets is a bad idea. "I don’t think it’s fair to have them as pets when we have such a limited knowledge of them," says Isaksen.
"Laws allowing these animals to be brought in from deep forest areas without stricter control need changing," says Peter Schantz. Monkey-pox may be the wake-up call. Researchers believe infected animals may infect their owners. We know very little about these new diseases. A new bug may be kind at first. But some strains may become harmful. Monkey-pox doesn’t look like a major infectious disease. But it is not impossible to pass the disease from person to person.
33.What do we learn about the pet sold at the shop?
34.Why did Isaksen advise people not to have foreign pets?
35.What does the passage suggest we may have to do in the future?
选项
A、They attack human beings.
B、We need to study native animals.
C、They can’t live out of the rain forest.
D、We do not know much about them yet.
答案
D
解析
选项中的attack human beings, can’t live, do not know much可知,本题可能考查foreign pets的缺点。短文中提到Isaksen认为,因为我们现在对外国宠物的了解有限,所以不应该养外国宠物,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3606332.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
随机试题
CaptainMcKayisin【B1】______ofeightsoldiers.Alargecompanyofenemysol
Fancyathree-dayweekend—notjustonceinawhilebutweekinweekout?You
自20世纪70年代末推行改革开放以来,中国经济持续增长,综合国力不断增强,中国人民的生活不断改善。2004年,世界经济实现了近30年以来的最快增长,亚太
Youhavedone_________________isnecessary.A、morethanB、asmuchthatC、mucha
计算基金詹森指数需已知的变量不包括( )。A.基金的平均收益率 B.无风险收
截至2015年底,中国创业投资各类机构数已达1775家,同比增长14.4%。其中
下列语句中,成语使用不当的一句是()。 A如今这里是经济开发区,高楼林立,
某房地产投资项目的总投资为l000万元,其中60%来自银行贷款,其余为资本金,
关于调整信贷产品,下列说法错误的是()。A.从高风险品种调整为低风险品种
某新建项目,建设期2年,申请银行贷款1080万元,预计第一年贷款480万元,第二
最新回复
(
0
)