首页
登录
职称英语
[originaltext] It is generally agreed that arguing would decrease the love o
[originaltext] It is generally agreed that arguing would decrease the love o
游客
2024-05-21
49
管理
问题
It is generally agreed that arguing would decrease the love of spouse and impair their health. However, a little arguing now and then is good for you, if done for the right reasons, a new study suggests. The results show when people experience tension with someone else, whether their boss, spouse or child, sidestepping (回避) confrontation could be bad for their health. (26) Avoiding conflict was associated with more symptoms of physical problems the next day than was actually engaging in an argument. Previous research has shown married couples who avoid arguments are more likely to die earlier than their expressive counterparts. (27) Another study found that expressing anger contributes to a sense of control and optimism that doesn’t exist in people who respond in a fearful manner. In a previous study, scientists analyzed data from 1 842 adults. Each day for eight days, participants were asked whether they had engaged in an argument or whether they had experienced a situation in which they could have argued but decided to let it pass without a fight. Most participants, 62%, said they sidestepped arguments at some point during the study, 41% reported engaging in conflict. 77% of participants indicated no tension. (28) Any type of tension—whether they avoided it or not—was reported to lead to more negative emotions, such as feeling upset or angry, and physical symptoms, including feeling sick or aches and pains, than did people who didn’t experience any tension during those eight days.
26. What may happen if we avoid conflict?
27. What is the positive aspect of expressing our anger?
28. What did the eight-day experiment show according to the passage?
选项
A、It showed most spouses couldn’t avoid arguing.
B、It showed some people liked expressing aggressiveness.
C、It showed arguing did no good to couples.
D、It showed tension was not good for people’s health.
答案
D
解析
事实细节题。短文后半部分提到,与在这八天里没有经历过紧张关系的人相比,有过不良关系的人群(无论是发生争吵还是委曲求全)的情绪更加负面。由此可知,这八天的实验说明紧张的关系不利于身心健康。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3604407.html
相关试题推荐
[originaltext]Conversationsarereallykindofinteresting.Iguessit’sa
[originaltext]CannesFilmFestival,themostprestigiousmotion-picturefe
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
随机试题
Thispoorcountryhasearthquakesinsomeareas,and_______.A、whileotherfamin
Therehasrarelybeenatoughertimetobeacarmaker,Squeezedbythecred
Peoplesometimeswonderabouthowtoensurefamily’sfinancialwell-being.F
下列关于上市公司股份锁定期的说法正确的有( )。 Ⅰ.控股股东持有的首次公开
A.微量清蛋白B.β-MC.FSHD.NaE.维生素C以上哪项可以引起尿血红蛋白
12.L在并联电路中,由于流过各电阻的电流不一样,因此,每个电阻的电压降也不一样
对人力资本的理解正确的是( )。A.人力资本具有潜在创造性 B.人力资本具有
下列属于限价委托的优点的是()。 A.执行指令容易B.成交迅速 C.
债权人的撤销权是指债权人对债务人所为的危害债权的行为请求法院予以撤销的权利,下列
下列关于工程造价计算中,说法错误的是()。A.工料单价=人工费+材料费+施工机
最新回复
(
0
)