首页
登录
职称英语
[originaltext] The United States had won its independence from Britain just
[originaltext] The United States had won its independence from Britain just
游客
2024-05-16
69
管理
问题
The United States had won its independence from Britain just 22 years before Ralph Waldo Emerson was born. But it had yet to win its cultural independence. It still took its traditions from other countries, mostly from Western Europe. (30) What the American Revolution did for the nation’s politics, Emerson did for its culture. When he began writing and speaking in the 1830s, conservatives saw him as radical, wild and dangerous. (31)But to the young, he spoke words of self-dependence—a new language of freedom. He was the first to bring them a truly American spirit. Emerson travelled to Europe several times. And he made speeches at a number of places in the United States. But, except for those trips, he lived all his life in the small town of Concord, Massachusetts. He once said that the shortest books are those about the lives of people with great minds. Emerson was not speaking about himself. Yet his own life proves the thought. In 1831, Ralph Waldo Emerson resigned as the minister of his church because of a minor religious issue. What really troubled him was something else. It was his growing belief that a person could find God without the help of an organized church. (32)He believed that God is not found in systems and words, but in the minds of people. He said that God in us worships God. After he returned from Europe, he married and settled in Concord. Then he began his life as a writer and speaker.
30. What can we learn about Emerson’s contribution to the United States?
31. What did the young people think about Emerson in his time?
32. How did Emerson’s religious belief differ from traditional ones?
选项
A、He was subjective and conservative.
B、He really had the American spirit.
C、He was opposed to the radical.
D、He had the power of freeing them.
答案
B
解析
事实细节题。短文提到,年轻人认为,爱默生宣传了自我独立的思想,是向他们灌输真正美国精神的第一人。由此可知,年轻人认为爱默生拥有真正的美国精神。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3601208.html
相关试题推荐
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]TheaveragecollegestudentinAmericaspentanestimated700
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Snowsportisabigbusiness.Skiareashelpsupportlocalec
[originaltext]Tomakemistakesishumanandtoforgivedivine,accordingto
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]W:LookattheseclothesdesignedbytopfashiondesignerlikeVe
[originaltext]M:Ithinkboardingschoolscanprovidebesteducationforchildr
随机试题
Liabilitiesthatwillbeduewithinashorttime(usuallyoneyearorless)andth
OneofthehighlightsoftheseminarwasMr.Choi’stalkonhowtodealwith____
•Readthearticlebelowaboutimprovements.•Choosethecorrectwordorphraset
Amanwasplayingapianobeingpaintedpurpleandyellowandleftthereforthi
NewZealandisin______,halfwaybetweentheequatorandtheSouthPole.A、theS
FixaBrokenFriendship1.Takethe【T1】______【T1】______
我国唐代已建立起了现代意义上的学校教育制度。()
维生素D中毒可致A.血钙升高,血磷降低B.血钙降低,血磷升高C.血钙升高,血磷升
风险预警程序包括()。A.信用信息的收集和传递 B.风险识别 C.风险分析
小儿各年龄分期,正确的是A.围产期:生后脐带结扎至生后7天 B.新生儿期:生后
最新回复
(
0
)