首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Well, we heard some people just now who seem to feel that othe
[originaltext]W: Well, we heard some people just now who seem to feel that othe
游客
2024-05-16
68
管理
问题
W: Well, we heard some people just now who seem to feel that other people have a wrong idea about the work they do. Do you think this sort of thing is very widespread?
M: Oh absolutely. Most jobs or professions seem to have an image or a stereotype attached to them, often much to the irritation of the job holders. But there is a serious point to all this, too, that maybe young people actually choose their careers under the influence of these false images. And certainly, there is evidence that they may even avoid certain careers because they have a negative image. Well, on a large scale, as you can imagine, this could cause problems for whole sectors of the economy.
W: Er, you say there’s evidence?
M: Oh most definitely. There was a survey recently into children’s attitudes to different professions.
W: How was that done, though? Because, after all, children don’t know much about the world of work before they get into it.
M: Well, exactly. What the investigators wanted to get at was their impressions and their prejudices. They used a very simple technique. They gave the children twelve pairs of statements. In each pair one statement was positive, the other was its opposite.
W: I see. What professions did they ask about?
M: Do you really want the whole list? It’s huge!
选项
A、Jobless.
B、Wrong idea about the work they do.
C、Choose their careers under the influence of these false images.
D、Void certain careers.
答案
C
解析
从对话上下文对应分析选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3600807.html
相关试题推荐
[originaltext](26)GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearas
[originaltext](26)GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearas
[originaltext](26)GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearas
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysalcoholabuseisthethird
[originaltext]Arunneronmyteamtookanastyspillthisweekendonarunn
[originaltext]Arunneronmyteamtookanastyspillthisweekendonarunn
[originaltext]W:Iamverysorrytohearthatthecomputeryouboughtfromour
[originaltext]W:Iamverysorrytohearthatthecomputeryouboughtfromour
[originaltext]W:Iamverysorrytohearthatthecomputeryouboughtfromour
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowh
随机试题
Therehasbeenmuchchatteraboutbankloanstolocalgovernments’financ
OnaLosAngelesstreetcornerin2000,Iwasthe"insideman"inaclassic
We【C1】______upacamerafortheveryfirsttime.Wesnapsomepictures.【C2
WhenHarvardstudentMarkZuckerberglaunchedthefacebook.cominFeb.2004,
Manstillhasalottolearnaboutthemostpowerfulandcomplexpartofhis
A.经尿道膀胱肿瘤切除术(TURBt) B.经尿道前列腺切除术(TURP)
卵泡膜细胞瘤的来源是A.发生于体腔上皮 B.发生于生殖细胞 C.发生于性索间
以家庭为中心的儿童社会工作,社会工作者通过提升家庭成员解决问题的能力,增强家庭发
关于工资支付的说法,错误的是( )。A.工资可采用法定货币形式支付,也可采用有
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)