首页
登录
职称英语
[originaltext] Have you always wanted to invest, but didn’t know where to g
[originaltext] Have you always wanted to invest, but didn’t know where to g
游客
2024-05-16
60
管理
问题
Have you always wanted to invest, but didn’t know where to get started? Here are three basic guidelines to smart investing, for your future.
Number one is to have clear goals. Decide how many years you will invest for, and what your needs will be in the future.
Number two is to understand the range of possibilities. You’ll want a diversified portfolio: one with a mix of stocks, mutual funds, bonds, and cash. It’s a jungle out there. Each of these products has different risks associated with them and also different potential rewards. Understand them before you buy, so there won’t be any big surprises later.
Finally, number three is to have realistic expectations. As our friend Leonardo da Vinci said in the year 1500: "He who wishes to be rich in a day will be hanged in a year."
Over the past several years, New York stocks have averaged 30% annual returns, but don’t count on this Continuing. While it’s true that since the year 1900, stocks have averaged an 11% annual rem. It’s a roller-coaster ride with many minus years as well, so you have to stay in for the long term-you have to weather the storm-and not be too greedy.
选项
A、To develop a savings plan.
B、To set up a bank account.
C、To set clear investing goals.
D、To work out the budget.
答案
C
解析
信息明示题。文章第二段开始指出,第一点就是要有明确的目标,即to have clear goals,所以C正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3600415.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]M:Weseemtobehavingthisconversationoverandoveragain.W:
[originaltext]M:Hey,Amy,whereareyouoffto?W:TotheRecreationCenter.I
[originaltext]W:I’mreallylookingforwardtothistripwithourgeologyclass
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhocamalotofmoneyandliveina
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhocamalotofmoneyandliveina
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhocamalotofmoneyandliveina
[originaltext]Yuppiesareyoungpeoplewhocamalotofmoneyandliveina
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext](23)Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabano
随机试题
Youcansleeponthecouchinthelounge,()youcangotoahotelnearby.A、and
Weallmakepromisesinourdailyinteractionswithothers.Onthe【C1】_____h
Fewhumanrecordssurviveforlong,the16000-year-oldPaleolithiccavepai
GlobalWarmingGlaciersaremelting,sealevelsare
Womenstillhaveanuneasyrelationshipwithpowerandthetraitsnecessary
目前患儿可行的检查有A、腹部X线 B、钡灌肠 C、血常规 D、便常规 E
出口纺织品都须实施标识查验。()
发生在同一产业、生产或经营同类产品的企业之间的并购是( )并购。A.纵向 B
某企业预计本年度销售增长5%,资金周转加速2%,其他条件不变,那么预计年度的资金
项目风险识别的结果一般是()。A.找出最关键的风险因素 B.建立项目的风
最新回复
(
0
)